Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2016, 8:12
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kendrick Lamar nám robí veľkú radosť, pretože práve vydal nový album untitled, unmastered!

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

8 skladieb, ktoré sú štúdiovými verziami Kendrickových songov Untitled, sa dostáva von v podobe albumu! Čo viac si na ráno priať.

Šéf labelu Top Dawg Entertainment najprv zverejnil plán na nasledujúce obdobie, v ktorom odhalil, kto všetko z TDE plánuje vydať album, aby neskôr navyše povedal, že sa rovno tento týždeň dočkáme nejakej novinky. Nikto netušil (alebo by netipoval), o koho dosku pôjde, no napokon vysvitlo, že ide o Kendricka Lamara! Hudobným priemyslom aj fanúšikmi ospevovaný umelec spravil presne to, po čom nespočetné množstvo jeho priaznivcov túžilo. Nahral štúdiové verzie skladieb Untitled, ktoré predtým predviedol napríklad na tohtoročných Grammys alebo na show Jimmyho Fallona, a zložil z nich plnohodnotný projekt s príslušným názvom untitled, unmastered. Nachádza sa na ňom až 8 Untitled piesní, ktoré majú namiesto názvu napísaný deň, kedy ich K-Dot pravdepodobne nahral alebo napísal. Nejaké ďalšie slová sú asi zbytočné, keďže si už dávno klikol na tlačítko play nižšie, no ak mi dovolíš ešte jednu otázku, páčia sa ti viac tieto podoby trackov alebo ich live verzie? 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia