Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2016, 19:38
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Toto tu ešte nebolo. Dvojica krásnych Sloveniek si to rozdala na okruhu v brutálnych AMG-čkach!

TECH MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Kočky nielenže skutočne nešetria detailnými parametrami okolo brutálnych AMG-čok, ale ani ich gumy.

Natočiť pútavý, zaujímavý a zároveň svojím spracovaním kvalitný automobilový video test či dokrútku, nie je zďaleka jednoduché. Vo svete nepochybne existuje nejeden známy televízny, či predovšetkým jútubový program, ktorý so železnou pravidelnosťou dokáže všetky tieto atribúty s prehľadom zastrešiť, v našich končinách je tomu však (plus-mínus) o poznanie horšie. Čudovať sa tomu pochopiteľne nemôžeme, nakoľko o niečo obdobné sa začíname snažiť aj my, no a pokiaľ sa o to pokúsil aj niekto z vás, iste vie, že za tým stoji naozaj veľmi veľa roboty a skúsenosti. V dnešných podvečerných hodinách sa však na YouTube, podotýkam slovenskom, ako blesk z jasného neba objavilo video bez akéhokoľvek očakávania či promovania, no okamžite vyvolalo značnú senzáciu. Jeho dej začína pomerne nevinne, no zároveň mimoriadne atraktívne.

Vyše 7-minútové video sa točí okolo dvoch noviniek zo stajne Mercedes-AMG, menovite A 45 4Matic (ktoré sme mimochodom mohli okúsiť i my) a C 63 S Edition. Oba nádherné kúsky však tentokrát nedostali do rúk staré-známe tváre z domácich automobilových kruhov, ale dvojica pôvabných žien - niekdajšia moderátorka Kristína Kormúthová a jej parťáčka Mirka Ryšková. Tie nielenže skutočne nešetria detailnými parametrami okolo brutálnych AMG-čok, ale ani ich gumy, keďže oba exkluzívne automobily statočne prevetrali na Slovakia Ringu. Viac slov asi nemá zmysel, ostatne, na priloženom videu, ktoré rozhodne prerazí aj za naše hranice, vám kočky všetko podstatné povedia, no a hlavne predvedú. Chválime!

Domov
Zdieľať
Diskusia