Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2016, 10:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Adele sa v podarenom žartíku pohrala s nič netušiacim predavačom. Nechcelo sa jej platiť a veľký nápoj si pýtala do malého pohára

ZAUJÍMAVOSTI ADELE VIDEO
Uložiť Uložené

Britská speváčka verzus predavači.

Britská speváčka Adele zažíva už niekoľko mesiacov opätovný vzostup na samotný hudobný vrchol, keď sa minulú jeseň vrátila z materskej dovolenky a novým albumom rozbúrila vody šoubiznisu. Adele preto neodmieta ani rôzne pozvania do televíznych šou a pred pár dňami sa objavila v talkshow u Ellen Degeneres, kde spoločne so samotnou Ellen nielenže dobre pokecali, ale Adele sa dokonca nechala nahovoriť aj na menší žartík na predavačov v prevádzke Jumbo Juice, kde si ľudia môžu kúpiť rôzne miešané nápoje z ovocia či zeleniny. Speváčka mala po celý čas v uchu slúchadlo, cez ktoré jej Ellen hovorila presne to, čo má povedať, a keď si odrazu pýtala najväčšiu porciu do najmenšieho pohára, predavačom nebolo všetko jedno.

Domov
Zdieľať
Diskusia