Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2016, 9:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najextrémnejší zostrih adrenalínových kúskov za rok 2015. Ľudia aj minulý rok prekračovali svoje hranice

ŠPORT RED BULL REDBULL PAPER WINGS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kúsky, pri pohľade na ktoré sa ti pokojne zatají aj dych.

Niet pochýb o tom, že spoločnosť RedBull s obľubou podporuje športové aktivity po celom svete. V mnohých prípadoch nejde len o bežné športy ako futbal, ale aj bláznivé športové disciplíny, v ktorých hrá hlavnú úlohu adrenalín a slušné nebezpečenstvo. Netreba dodávať, že športových podujatí a adrenalínových kúskov sa počas jedného kalendárneho roka odohrá obrovská kopa a keďže pozerať dlhé priame prenosy z jednotlivých udalostí sa nikomu nechce, RedBull sa rozhodol zostrihať tie najlepšie kúsky z roku 2015 do jedného videa, ktoré ti zaberie len necelé tri minúty života. Okrem toho, že sa ti pri pohľade na niektoré momenty môže zatajiť dych, nezabudni si v čase 00:21 dobre všimnúť aj zábery z Red Bull Rapids, ktoré sa konali aj na Slovensku.

V prípade, že máš záujem sledovať viac podobných videí aj iné adrenalínové aktivity, nezabudni sledovať oficiálnu stránku www.redbull.com a instagram @redbullsk.

Domov
Zdieľať
Diskusia