Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2016, 19:10
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Adele predviedla jej rapové zručnosti, keď si počas Carpool Karaoke zobrala do parády riadky od Nicki Minaj

ZAUJÍMAVOSTI ADELE NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Vedel si, že Adele vie okrem spievania aj celkom obstojne rapovať? Ak nie, tak po tomto videu to už vedieť budeš. Tou vyvolenou piesňou sa stala Monster od Kanyeho.

Minulý november znamenal v hudobnom svete jednu veľkú vec, a tou bolo vydanie albumu od Adele nesúceho pre ňu tradičný názov 25. Odkedy táto doska vyšla, stala sa veľmi horúcou témou, ktorá sa na internete rozoberala takmer neustále kvôli jej komerčnému, no i fanúšikovskému úspechu. Vo viacerých krajinách na našej zemeguli si 25 siahla na multiplatinové ocenenie, keď sa napríklad v USA predalo viac než 7,6-milióna kópií. 

I vďaka tomuto obrovskému zdaru je aktuálne britská speváčka človekom, s ktorým by chcel každý popredný portál či televízia robiť rozhovor alebo nejakú inú formu show. Ako jednému z posledných sa to podarilo Jamesovi Cordenovi a jeho známemu Carpool Karaoke. Počas klasickej jazdy v aute tak Adele niečo porozprávala, no prišlo hlavne na spievanie pesničiek, pri ktorom vybrali aj nejaké jej hity ako napríklad Hello či Rolling in the Deep, ale i, a to je oveľa podstatnejšie, Kanyeho song Monster. Na ňom hosťuje výbornou rapovou slohou Nicki Minaj a práve tento výkon si Adele zobrala do parády. Track pravdepodobne pozná, keďže text a viac-menej ani prejav jej nerobili žiaden problém, čo potvrdila aj samotná Nicki. Ak chceš vidieť, ako Adele rapuje, preklinki si na videu na 10:30.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia