Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2015, 21:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po zhliadnutí GoPro záberov víťaznej mestskej downhill jazdy Filipa Polca vám zaručene stúpne adrenalín

ŠPORT REDBULL PAPER WINGS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ďalší úspešný slovenský športový reprezentant, ktorý sa zaslúžil o to, aby si ľudia za hranicami spájali našu krajinu s úspechmi.

Filip Polc patrí vo svojom obore už medzi legendy. Má na konte množstvo odjazdených tratí, ruka v ruke s početnými úspechmi v disciplínach s naozaj silnou konkurenciou. Sme radi, že sa mu darí aj v tejto sezóne a opäť potvrdzuje pozíciu neporaziteľného lídra. Vo finálovej mexickej zastávke Citydownhill World Tour mu jazda vyšla podľa predstáv a stáva sa tak kráľom mestských zjazdov. Tejto súťaže svetového kalibru sa zúčastnilo 36 najlepších jazdcov z celkovo 11 krajín. Všetci museli zdolávať náročné skoky, zjazd po schodoch či rôzne prekážky. Jazda trvajúca približne 2-minúty ponúkne divákom adrenalínový zážitok, ktorý sa len tak ľahko nevidí. Náš Filip skončil vo finálovej jazde na druhom mieste, čo mu však s prihliadnutím na predchádzajúce výsledky stačilo. Gratulujeme!

Pozrite si celú Filipovu finálovú jazdu z jeho perspektívy.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia