Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2015, 15:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nitrianský Ilir Kabashi sa skúša prepracovať medzi rapovú elitu najnovším dvojsinglom v spolupráci s DJom Bizzare

HUDBA
Uložiť Uložené

Je vôbec ešte možné, aby sa na Slovensku našiel nováčik, ktorý dokáže zaujať poslucháčov?

Od vzniku nášho portálu sme pozornosť v hudbe venovali hlavne kvalitným umelcom, no zároveň sa snažíme udržiavať široký záber a z času na čas vytiahnuť aj niečo nové a pre drvivú väčšinu doposiaľ neznáme. Pri počúvaní singlov od neznámych interpretov to síce vyžaduje naozaj pevné nervy, no občas nájdeme ihlu v kope sena. Tentoraz nás zaujala dvojskladba od nitrianskeho Ilira Kabashiho, teda aby sme boli exaktnejší, hlavne jej druhá časť. 

Pochopiteľne, nie je to jeho prvá rapová záležitosť, čo je počuť hneď z prvých slov. Prvý part dostal názov Diváci sú lacní, z čoho veľmi jednoducho uhádneš, o čom asi bude text. Približne v polovici prichádza na rad Basement, temnejšia atmosféra, o niečo lepší prejav a kvalitnejší rap. Celý tento projekt dopĺňa hneď aj videoklip, ktorý dal celý do kopy FXTR. Pochváliť musíme aj produkciu, kde sa angažoval šikovný DJ Bizzare. Kiežby u nás vznikalo viac podobne spracovaných skladieb na úkor prvoplánových a detských textov nahratých za 15 minút v alternatívnom prostredí, "obohatených" o videoklip, ktorý by sme vlastne radšej ani vôbec nevideli.

V prípade, že sa ti skladba páči a máš záujem odoberať všetky novinky, nezabudni lajkovať Illirov aj Bizzarov oficiálny fanpage. 

Domov
Zdieľať
Diskusia