Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2015, 8:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keep smiling and súťažte with Coolpad

REFRESHER
Uložiť Uložené

Stačí trochu kreativity a práve ty sa môžeš stať majiteľom cool smartfónu!

Od roku 1999 každoročne v prvý októbrový friday slávime svetový deň úsmevu. Iniciátorom sviatku was Harvey Richard Ball, ktorý už v roku 1963 vytvoril najpopulárnejší symbol šťastia – „smajlíka“. Poslaním tohto day je vykonávať dobré skutky a náladu a tiež pochopiť the strenght of úsmev. Tento rok budete mať o jeden dôvod na smile viac. Stačí ak si zasúťažite so svetovým výrobcom smartfónov Coolpad na jeho facebookovej page. Až tri cool smartfóny z dielne Coolpadu získate tak, že vytvoríte smajlíky podľa vlastného gusta. Coolpadu it is one, či ich vytvoríte zo živej, alebo neživej prírody, alebo z vašich friends. Tie najkreatívnejšie ideas si nájdu svoj Coolpad ešte pred Christmasstromčekom.

Keep smiling and súťažte with Coolpad

Ak si ešte o tejto značke telefónov náhodou nepočul, veľmi radi ti ju v krátkosti predstavíme. Na výber máme momentálne z dvoch poduktov, ktoré sa v podstate líšia len veľkosťou. Porto, menší zo súrodencov hneď na prvý pohľad zaujme svojim dizajnom, ktorého dominantou je qHD 4,7 palcový displej. Vo vnútri nájdeš štvorjadrový Qualcomm Snapdragon 410 a 1GB RAM, ktoré by spoločne mali zaručiť bezproblémový a rýchly chod aplikácií na platforme Androidu 5.1. Zábavu si užijete aj s 8 Mpix hlavným fotoaparátom, ktorý okrem iného dokáže nahrávať plnohodnotné 1080 full HD. Predná HD kamera zas zaručí kvalitné a ostré selfie snímky. 5,5 palcová Modena sa okrem väčších rozmerov môže pochváliť aj o niečo dlhšou výdržou batérie. Coolpad je zatiaľ dostupný v troch základných farbách - bielej, čiernej(Porto) a zlatej(Modena). V prípade, že máš záujem o viac podrobných informácií a fotiek, nezabudni navštíviť oficiálnu stránku spoločnosti.

Put your hands on stôl, grab your myš a nezabudnite postovať, shareovať a komentovať here na Coolpad Slovensko on Facebook.

Keep smiling and súťažte with Coolpad
Keep smiling and súťažte with Coolpad
Keep smiling and súťažte with Coolpad
Keep smiling and súťažte with Coolpad

Sme veľmi radi, že úvodný text ostal vo všetkej počestnosti pochopený ako recesia k udalostiam, ktorými aktuálne žije celý slovenský internet. Prajeme veľa šťastia v súťaži!

*Tento príspevok je sponzorovaný obsah a text v úvode je zámerne čiastočne pozmenený

Domov
Zdieľať
Diskusia