Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2015, 12:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PitchExtreme prináša unikátnu startupovú súťaž, ktorá bude plná extrémnych situácií, emócií, ale aj zábavy

REFRESHER STARTUP
Uložiť Uložené

Príď predstaviť svoj startup na jedinečné podujatie, ktoré dokonale preverí tvoje schopnosti.

Pred týždňom oficiálne odštartovala jedinečná startupová súťaž. Pôjde o novú, netradičnú v niektorých prípadoch až o extrémnu formu odprezentovania mladých talentovaných podnikateľov. Klasické startupové súťaže tzv. „pitcheventy“ sú pre verejnosť málo pútavé a nezaujímavé. Richard Bednár, jeden z organizátorov, uviedol: „Slovo startup pre nás predstavuje slobodu, a to nielen pri realizovaní inovatívneho nápadu, ale aj vo vlastnom spôsobe prezentovania sa, keďže to žiaľ konvenčné startupové súťaže neumožňujú, rozhodli sme sa to zmeniť. Chceme dať priestor šikovným Slovkákom, odprezentovať ich startupy a zároveň vybrať toho najlepšieho spomedzi nich.“ Spojením najmodernejších technológií a dobrodružných nápadov chce tím PitchExtreme vytvoriť sériu podujatí, ktoré odprezentujú mladé biznis talenty. Na tomto evente má startup šancu ukázať svetu, čo ľudia dokážu v extrémnych podmienkach a čo v podnikateľskom svete znamená  každodenné fungovanie.

Vybraní finalisti budú zdolávať extrémne záťaže, počas ktorých odprezentujú svoje nápady, a to všetko za prítomnosti kamery. Tieto momenty budú autentické a diváci uvidia reálne momenty a spontánne reakcie súťažiacich. Startupy sa môžu registrovať do 30.9. 2015 na oficiálnej stránke, kde porota vyberie finalistov. „Vzniknuté videá súťažiacim poskytneme, aby si tieto videá mohli uverejňovať  na sociálnych sieťach a mohli tak súťažiť o divácku cenu, ktorá určí najlepšieho súťažiaceho,“ uviedol Richard Bednár.

PitchExtreme prináša unikátnu startupovú súťaž, ktorá bude plná extrémnych situácií, emócií, ale aj zábavy

V súťaži sú štyria porotcovia, dvaja z porotcov Andrej Kiska z Credo VenturesJuraj Vaculík z Aeromobilu už boli predstavení na webovej stránke pitchextreme.com a prostredníctvom sociálnych sietí. Tvár tretieho a štvrtého porotcu bude odhalená v priebehu súťaže. Pre finálové kolo je stále jedno voľné porotcovské kreslo, o ktorom rozhodnú diváci. Nomináciu na štvrté porotcovské miesto je možné navrhnúť prostredníctvom fanpage na facebook-u, twitter-i alebo na emailovej adrese: [email protected].

Odporúčané
Máš nápad na podnikanie, no chýbajú ti financie? Táto firma ti pomôže rozbehnúť úspešný startup Máš nápad na podnikanie, no chýbajú ti financie? Táto firma ti pomôže rozbehnúť úspešný startup 1. decembra 2023, 17:00

Grand finále sa uskutoční vo vyhliadkovej veži UFO a bude vysielané on-line v angličtine. Rozhodne si túto originálnu súťaž nenechaj ujsť, či už ako divák online prenosu alebo súťažiaci.

Domov
Zdieľať
Diskusia