Štvrtok 26. 4. 2018 meniny má Jaroslava

hľadaj na refresheri

Odporúčame zapnúť browser notifikácie, ak budeš prihlásený na Refresher s týmto zariadením.

FAST GOOD: Príprava šťavnatého steaku či pečenie domáceho chrumkavého chleba nemusí byť veda

Tretie pokračovanie seriálu o varení, ktorý vás naučí pripraviť si chutné jedlo za relatívne krátky čas.

30. august 2015, 10:24

Tretie pokračovanie seriálu o varení, ktorý vás naučí pripraviť si chutné jedlo za relatívne krátky čas.

Relácia FAST GOOD je tu s tretím pokračovaním a už zabehnutým formátom. Veľmi sa tešíme pozitívnym ohlasom, ktorých je naozaj neúrekom. Návod na to, ako si doma pripraviť chutné jedlo bez toho, aby ste v kuchyni zostarli tu pre vás máme aj dnes a opäť sa budeme venovať pomerne problematickým záležitostiam, pri ktorých sa dá relatívne jednoducho spraviť chybička a pokaziť tak celý kulinársky zážitok. V predošlých dieloch sa náš šikovný kuchár Učko venoval príprave chilli hot-dogu a pochúťke z mletého mäsa s názvom kofta. V najnovšom diele sa pozrieme na prípravu steaku s domácim chlebom. Diel má o niečo dlhšiu minutáž, ako sme si pôvodne pre našu reláciu stanovili, no o to užitočnejší obsah vás čaká. Predsa len, naučiť sa jednoduchú prípravu chrumkavého domáceho chleba stojí za pozornosť a taktiež sa môžu hodiť aj skills ohľadom práce s kysnutým cestom priamo od profesionála, nehovoriac o tipoch, ako ochucovať pečené mäso.

Prajeme príjemné sledovanie a nezabudnite, že FAST GOOD nájdete vo fotkách aj na instagrame.
 

Vyjadri svoj názor na článok
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Odpad! Menej takýchto článkov
Super! Viac takýchto článkov
Povedz nám, prečo sa ti článok nepáči:
Ďakujeme za tvoj názor!
Pomáha nám a autorom pri skvalitňovaní obsahu na stránke.
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho priateľom
NAHOR
Diskusia15 komentárov
alebo poslať ako anonym
15 komentárov
Zoradiť komentáre podľa obľúbenosti času pridania
avatar
Meky Žbirka30. august 2015, 10:55

Varím, varíš, varíme :)) po rokoch som sa dal na varenie aj ja, veľký LAJK ako to vy mladí hovoríte, za tento článok a ešte otázočka, vo videu hovorí, že má vlastnú reštauráciu... vie mi niekto povedať jej názov a kde sa nachádza? Pekný deň :))

22 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
geňo30. august 2015, 12:15

Pentagon vo Vrakuni

4 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
no ne?30. august 2015, 15:21

geno len pre teba https://www.youtube.com/watch?v=nc_LIR5ExIU

0 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
Meky Žbirka30. august 2015, 12:31

Geňo to si nemusel, veď všetci veľmi dobre vieme, odkiaľ si :))

8 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
geňo30. august 2015, 15:11

ja som rodeny petrzalcan

0 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
PharmDr.30. august 2015, 10:46

Vždy, keď dopozerám ďaľší diel, mám chuť vletieť do kuchyne a začať variť. Paráda, teším sa na pokračovanie :) thumbs up

13 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
Richard30. august 2015, 10:41

Extrémne cením! Super...

7 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
FAST GOOD30. august 2015, 14:07

v čase, keď sa natáčal tento diel, tak Učko pracoval v reštauráci Pigis v Bánskej Bystrici. Reštauráciu nevlastnil, no pracoval v nej ako šéfkuchár a cítil sa v nej ako vo vlastnej :)
Aktuálne sa presťahoval do Prahy

6 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
Rishko30. august 2015, 12:03

Pááána vediet takto varit :) ale velky palaec hore davam za tuto relaciu TOPKA ! :)

3 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
Jonatan30. august 2015, 11:34

Chleba topp

1 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
nick30. august 2015, 12:31

Tie emócie toho šéfkuchára pri varení mi ihneď pripomenuli Randyho z SP. https://www.youtube.com/watch?v=NgHbznYKRm4

0 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
Sihi30. august 2015, 11:07

paráda ! super pořad. ak smiem, kde má reštauráciu tento pánko? :)

0 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
Zödöy Nyik31. august 2015, 0:31

s tymi kvasnicami sa zbytocne jebal, normalne ich mal dat do vlaznej vody a o tolko dat potom menej vody. potom urobil normalny biftek, akurat ho dojebal tym ze ho na hrubo nakrajal, tak neviem ake maso z dovozu tam dal, ale povedal by som ze to zviachal jak backoru potom. normalne to mal nakrajat na 2-3 milimetre jak bifteka, a dolozit inym masom, napriklad krkovicou, alebo hydinovou sunkou. v Arby's fastfoode robia "meat mountain", tam davaju 8 druhov masa. a bejby spenat a rukola a podobne veci, okej, a kludne tam moze dat aj normalny salat, dolezite je tam to maso

-1 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
blivajz31. august 2015, 14:47

biftek s krkovicou a hydinovou sunkou? ty si riadne dogabany... :D

-1 Odpovedať · Nahlásiť
avatar
nehehe30. august 2015, 11:11

po zoo porne ste vyhladli cooo? :)

-1 Odpovedať · Nahlásiť
ZOBRAZIŤ ĎALŠIE KOMENTÁRE
Najčítanejšie