Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2015, 20:07
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Hviezdne trio Clarkson, Hammond a May sa vráti, čo však Stig? Zálusk si robí BBC aj Jezza

TECH
Uložiť Uložené

Nad novo pripravovanými programami, jeden so slávnym menom, druhý so slávnou trojicou, visí množstvo otáznikov, vrátane toho, kto sa stane ich tradičným pretekárom.

Aj napriek skutočnosti, že tento rok bol, respektíve bude Top Gear na vysielanie relatívne skúpy, dianie okolo neho neutícha, práve naopak. Čudovať sa tomu pochopiteľne nemôžeme, veď uplynulé udalosti sa bez veľkej pozornosti zaobísť ani nemohli. Aby som ale prešiel k veci, odstupom času teda vieme, že hviezdne trio Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond sa i napriek "zániku" toho pravého Top Gearu, ktorý sme tak radi sledovali, neoddelia, i keď ponuky, a to zväčša mimoriadne lukratívne, na odlišné programy by tu stále boli. Po sérii informácií za uplynulé týždne teda vieme, že ich spoločné pôsobenie budeme sledovať na, v našich končinách pomerne neznámej stanici Amazon Prime, a to za prítomnosti naozaj veľkolepého rozpočtu.

O zábavu tak bude nepochybne postarané, no stále nad týmto všetkým visí množstvo otázok bez odpovedí. Tak napríklad, okrem názvu stále nevieme, kde sa dej a vlastne všetky tie scény, či už štúdiové alebo okruhové (vieme, že doteraz malo TG-čko vlastný okruh) budú odohrávať. Clarkson sa však nechal počuť, že aj napriek tomu, že ich nová show smeruje pod krídla americkej televízie, presťahovať sa za veľkú mláku nehodlá a je viac než pravdepodobné, že k natáčaniu bude naďalej dochádzať v ich rodnej krajine (tradičné celosvetové cestovanie však chýbať rozhodne nebude). S tým je spojená aj skutočnosť, že už keď nejaký ten "domáci" okruh nájdu, čo nebude vzhľadom na budget asi ťažké, bude otázne, kto bude na ňom jazdiť. Narážam samozrejme na osobu, ktorú doteraz zastával Stig, a chýbať by nemal ani v ich chystanom programe, čo potvrdil i sám Jezza. Problémom však je, že "záhadný" jazdec v bielej kombinéze je, ako sa dalo čakať, vlastníctvom televízie BBC, ktorá mimochodom s ním mieni počítať aj naďalej, teda v 23. sérii s Chrisom Evansom. Zatiaľ sa síce nevie, koho tvár sa bude za prilbou schovávať tentokrát, do hry vraj ale vstupujú veľké mená ako, okrem iných, Mark Webber či Jenson Button. Na to okamžite zareagoval aj Clarkson s tým, že o oboch si robí zálusk aj on - je jasné, že obdobný charakter sa musí objaviť aj v ich novej show, no jasné je aj to, že volať sa Stig nemôže a čisto biely outfit bude musieť prejsť zmenami rovnako. Viac svetla do celej kauzy vrhne určite čas.

Hviezdne trio Clarkson, Hammond a May sa vráti, čo však Stig? Zálusk si robí BBC aj Jezza
Domov
Zdieľať
Diskusia