Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2015, 16:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Egov šialený rap do hudby, ktorú určite ocenia najmä kluby. Máme tu konkurenciu pre Žijeme len raz?

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Hlava projektu Podzemgang posiela fanúšikom ďalší singel. Už tradične aj s videoklipom.

Už pred pár dňami sme vďaka sociálnym sieťam mali možnosť zachytiť Egov videoklip, ktorý uzrel svetlo sveta predčasne a tak trochu neplánovane. Samozrejme, našli sa aj prehnane iniciatívni a zákona neznalí fanúšikovia, ktorí sa rozhodli uniknutú novinku nahrať priamo na svoj YouTube kanál a dokonca v komentároch brániť toto svoje konanie. Autorské práva im však v žiadnom prípade nedovoľujú niečo podobné, a preto budú všetky videá na kanáloch pochybných užívateľov vymazané.

Zároveň sme sa dnes dočkali oficiálneho vydania skladby už aj so spomínaným vizuálom. Tá dostala názov Oberám ťa o čas a bude sa uchádzať o titul letného hitu. Podzemgang Summer Edition v spolupráci s Thomasom Fronixom opäť ponúka Egov šialený rap do hudby, ktorú určite ocenia najmä kluby. Chytľavá melódia a jednoduchý refrén sú už tradične zárukou úspechu a my sme veľmi zvedaví, či sa práve táto vec uchytí tak, ako v minulosti dobre známy šláger - Žijeme len raz. Tvorbu videoklipu ošéfoval Stubyshit a okrem hlavných aktérov si zahrala aj všetkým dobre známa Egova manželka, Peťka, pri ktorej mimochodom vznikla celá idea textu.

"Hore mám faker a nikto nemá na rap..."

Anketa:
Ktorý letný hit sa ti páči viac?
Žijeme len raz
Oberám ťa o čas
Žijeme len raz
40 %
3734 Hlasov
Oberám ťa o čas
60 %
5575 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia