Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2015, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije Festival ponúkne aj live stream!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najväčšiu hiphopovú akciu v našej krajine si budeš môcť pozrieť naživo aj z pohodlia domova.

Máme príjemnú správu pre všetkých fanúšikov rapového žánru na Slovensku a v Česku, ktorí sa zároveň nemôžu dostaviť na tohtoročný festival Hip Hop Žije do Bratislavy.  Organizačný team festivalu sa po vzore minulého ročníka rozhodol, že vám festival prinesú naživo priamo k vám domov na vaše monitory. Celý tento live stream technicky zabezpečí firma VNET, ktorá ponúka najlepší servis v oblasti telekomunikačných riešení. Spoločne sa postarajú o to, aby všetko klapalo a aby ste mohli v pohodlí domova sledovať v čo najlepšej kvalite živý prenos z najväčšej hiphopovej udalosti na Slovensku.

Podobne ako v uplynulom ročníku nájdete tesne po tom, ako sa otvoria brány festivalu na oficiálnej stránke link priamo na stream vo vysokej kvalite  tak, aby ste si mohli vystúpenia užiť aspoň týmto spôsobom plnohodnotne. Piatkový prenos bude možné sledovať od 16:00 na tomto odkaze. Link sobotňajšieho prenosu zverejnia organizátori v spomínaný deň na svojej FB stránke.

Hip Hop Žije Festival ponúkne aj live stream!
Domov
Zdieľať
Diskusia