Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2015, 20:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije zverejňuje kompletný line up, zväčšuje stage a posilňuje zvuk!

HUDBA
Uložiť Uložené

V poradí už tretie vydanie jediného slovenského hip hopového festivalu zverejňuje svoj line up.

Brány festivalu sa otvoria už tento piatok o 15:00 a obe noci sa uzatvára o 04:00 ráno. Všetky informácie ohľadom dopravy, navigácie, campingu a pod. nájdete na webe festivalu v sekcii info. Vstupenky budú k dispozícii aj na mieste, no organizátori odporúčajú si zakúpiť lístky ešte radšej v predpredaji, v konečnom dôsledku sú pre návštevníkov výhodnejšie a napr. VIP lístky už nemusia byť k dispozícii kvôli obmedzenej kapacite VIP zóny. Na mieste si budete môcť kúpiť aj jednodňové lístky na piatok alebo sobotu. Cena týchto lístkov bude zverejnená v piatok na FB stránke festivalu.

Organizátori sa rozhodli ešte vyšperkovať hlavné pódium. Tento rok bude rozmerovo o niečo väčšie a taktiež pribudne ešte kvalitnejší zvuk ako pominulé ročníky. Jedná sa konkrétne o značku L-ACOUSTICS. Spomínaný aparát bude dovezený pre Hip Hop Žije festival špeciálne až z Prahy. Ak nie ste ešte definitívne rozhodnutí pre tento festival, tak možno vám pri rozhodovaní pomôže minuloročné after video alebo horúca novinka v podobe hymny festivalu

Hip Hop Žije zverejňuje kompletný line up, zväčšuje stage a posilňuje zvuk!

Ak ste z tých, ktorí už sú rozhodnutí festival navštíviť a nemáte vstupenku, tak si ju môžete zakúpiť v sieti ticketportal alebo Ruka Hore.

Domov
Zdieľať
Diskusia