Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. júna 2015, 22:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nové Need for Speed ukazuje v driftovanie, hordy policajtov a hlavne kolosálny tuning!

TECH
Uložiť Uložené

EA ukázalo vôbec prvé gameplay zábery z nového Need For Speed. Pripravte sa na policajtov, driftovanie a neuveriteľne veľa možností customizácie.

Od rebootu najznámejšej racingovej série (nie, nehovorím o Gran Turismo) očakáva každý veľa. Po dnešnom gameplay videu ale hype pravdepodobne opadne a my sa tak všetci upokojíme. Criterion totiž až príliš radikálne odstrašil fanúšikov série. Teda tých, ktorí na nej vyrastali. Ak si hra brala len to najlepšie z najlepších hier série, asi sa niečo pokazilo a v jednom celku to prestalo fungovať. Need for Speed totiž vyzerá až identicky rovnako ako posledné časti. Gameplay ponúkol aj driftovanie, to bohužiaľ vyzerá úplne otrasne, navyše pri ňom kamera kĺže smerom dole a zmenšuje tak zorný uhol. Našťastie, mám aj dobré správy. Hra ponúkne aj široké možnosti úpravy vášho vozu, po ktorých fanbase série volal už dlhé roky. Tuning sa teda vracia v celej svojej kráse, no a vy si ho budete môcť vyskúšať už 3. novembra na PC, Xbox One a PS4. 

Domov
Zdieľať
Diskusia