Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2015, 12:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Futbal sa mení a adidas udáva smer

ŠPORT ADIDAS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Staré končí a nové začína. adidas predstavuje kompletnú kolekciu kopačiek.

Herzogenaurach, 18. mája  –  Futbal sa za posledné roky zmenil. Pozície, typy hráčov a schopnosti, ktoré boli dôležité v minulosti, sú už dnes nepodstatné. V hre platia nové pravidlá. Zabudnite na všetko, čo ste o futbale vedeli. Budúcnosť je tu a adidas udáva smer. V prekvapivom novom videu, ktoré uzrelo svetlo sveta, rozpútali hráči ako Leo Messi, Thomas Müller, Luis Suarez a Oscar revolúciu a ohlásili koniec existujúcich typov kopačiek adidas. Modely Predator, f50, 11Pro a Nitrocharge končia.

Značka adidas mala vždy vedúce postavenie v oblasti futbalových inovácií a vďaka spolupráci s top trénermi, ako Pep Guardiola a Jose Mourinho sa jej dizajnérom podarilo odhaliť, ako sa hra zmenila. Namiesto doteraz zaužívaných typov hráčov a ich pozícií, moderný futbal dnes potrebuje na ihrisku iba dva typy hráčov. K predstaveniu najnovších, prelomových produktov adidas sa vyjadril aj Pep Guardiola: “Hre vládne chaos a kontrola. Potrebujete oboje. Sú súčasťou hry. Sú súčasťou ihriska. Potrebujete hráčov, ktorí dokážu zanalyzovať, čo treba urobiť. A potom sú tu takí, ktorí potrebujú slobodu, aby mohli naplno ukázať svoj talent. Ak vo svojom tíme spojíte obe vízie dohromady, máte veľkú výhodu."

Futbalový svet sa prebudí 25. mája, kedy prvýkrát uzrú svetlo sveta nové revolučné produkty adidas, navrhnuté pre moderný štýl hry. Dovtedy môžu fanúšikovia sledovať  @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE na Twitteri a zapojiť sa do diskusie.

Domov
Zdieľať
Diskusia