Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. februára 2015, 14:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zápas pod holým nebom rozhodol presnou strelou Marián Gáborík

ŠPORT MARIÁN GÁBORÍK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A pre svoj tím tak vybojoval dva cenné body z vypredaného Levi's Stadium.

Obhajcovia Stanley Cupu z Los Angeles sa momentálne môžu tešiť ohromnej forme. Majú za sebou už siedmy víťazný zápas v rade, vďaka čomu sa dostali zo spodnej polovice tabuľky a konečne sa zapojili do bojov o playoff. Na rozdiel od svojho súpera si Kings mali možnosť vyskúšať lesknúci sa ľad aj pred rokom, čo mohlo v tomto prípade zohrať nemalú rolu.

Aj vďaka príjemným 14 stupňom sa na kalifornské derby prišlo pozrieť až 70 205 divákov, ktorí mali možnosť vidieť tri presné zásahy. Hneď v tretej minúte zápasu otvoril za žralokov skóre Kyle Clifford. Odpoveď Kings prišla ešte v prvej tretine a z gólu sa tešil Brent Burns. Od tohto momentu sa v pomerne vyrovnanom zápase čakalo na gól, ktorý ešte zamieša karty. Našťastie sa v správnej chvíli prihlásil o slovo náš Majo Gáborík a strelou, za ktorú by sa nehanbil ani najtvrdší obranca, rozhodol výnimočne jediný Stadium Series duel v tomto ročníku NHL.

Takto Marián parádnou delovkou prestrelil brankára Niemiho a vyslúžil si ocenenie pre tretiu hviezdu zápasu.

Domov
Zdieľať
Diskusia