Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. februára 2015, 14:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

LeBron a John Cena hviezdia v sexom nabitom traileri pre novú komédiu

FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA LEBRON JAMES
Uložiť Uložené

Judd Apatow, režisér hviezdnych komédii, prichádza s ďalším kúskom. Tentoraz si prizval na pomoc aj hviezdne osobnosti.

LeBron a John Cena hviezdia v sexom nabitom traileri pre novú komédiu

Judd Apatow má na svedomí komédie ako 40 na krku, Nabúchaná, Zohan, Finty Dicka a Jane, či 40 rokov panic. Je logické, že aj jeho najnovší prírastok v režisérskej filmografii zapadá do žánru komédií. Trainwreck nám vyrozpráva príbeh redaktorky mužského časopisu, ktorá je od malička vedená k tomu, že monogamia neexistuje. Nevie si teda život s jedným mužom vôbec predstaviť a rozhodne sa byť na voľnej nohe. Z traileru môžeme čakať béčkovú zápletku a aj rovnaké vtipy, no miestami to vyzerá, že by sme sa aj mohli slušne zabaviť. Napomáha tomu aj sympatické herecké obsadenie na čele s LeBronom Jamesom. Hercom dnes už asi môže byť každý.

V kinách nájdeme Trainwreck už 17. júla, pričom uvidíme hercov ako Brie Larson, Tilda Swinton, Colin Quinn, Barkhad Abdi, John Cena, Ezra Miller, LeBron James, Method Man, Norman Lloyd, Jim Norton, či Daniel Radcliff. Pre viac informácií sledujte Filmkult.

LeBron a John Cena hviezdia v sexom nabitom traileri pre novú komédiu
Domov
Zdieľať
Diskusia