Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2015 o 13:52
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

A$AP Rocky s klipom Lord Pretty Flacko Jodye 2

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Rok 2015 má očividne A$AP Rocky na rozdiel od predchádzajúceho roku naplánovaný do poslednej bodky, a tak vysiela podľa plánu von klip na Lord Pretty Flacko Jodye 2

Rok 2015 má očividne A$AP Rocky na rozdiel od predchádzajúceho roku naplánovaný do poslednej bodky, a tak vysiela podľa plánu von klip na Lord Pretty Flacko Jodye 2. Samotná pesnička už síce pre nikoho nie je prekvapením, keďže ju odhalil v celej dĺžke Rocky ešte na nový rok a predtým dokonca na konci klipu Multiply, no zaujímavé je, že využil rovnaký postup opäť a na konci tohto nového klipu tak ukázal ďalší song. Jeho názov síce zatiaľ nie je známy, no očividne sa bude nachádzať na novom albume s iniciálami A.L.L.A.(ďalšia hádanka, ktorú ešte Flacko neprezradil). Klip Lord Pretty Flacko Jodye 2 je mimochodom prvým, ktorý natočila Mob od smrti A$AP Yamsa, a tak patrí náležite koniec videa jeho spomienke.

Viac hip-hopu nájdete na Raporter - ta najlepšia urban music.

Domov
Zdieľať
Diskusia