Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2015 o 12:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

50 odtieňov sivej už čoskoro vstúpi do kín, sledujte nový trailer a uneste sa erotikou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

50 Shades of Grey sa dočká svojej premiéry dva dni pred Valentínom. Pozrime sa na to, čo vieme a zároveň aj na nové zábery.

O 50 Shades sme už toho popísali až-až. Videli ste trailery, počuli ste pár songov zo soundtracku a o filme vlastne viete všetko, čo vedieť potrebujete. Snímka bude popretkávaná erotikou, nakoniec, stojí len na nej. Rovnomenný román-trilógia sa predáva ako čerstvé rožky a nebude prekvapením, keď do kín priláka desaťtisíce ľudí aj filmové spracovanie. V snímke si Christian Grey (Jamie Dornan) začne románik s „nevinnou“ študentkou Anastáziou Steelovou (Dakota Johnson). Rita Ora si zahrá mladšiu adoptovanú sestru Christiana, Miu.

Dnes v noci sme sa dočkali nového traileru/Super Bowl Spotu, ktorý odhaľuje pár nových záberov a vnadí na blížiacu sa premiéru. Tej sa dočkáme dva dni pred Valentínom, 12. februára. My vám samozrejme prinesieme recenziu a už teraz pevne dúfame, že sme len príliš skeptickí a skutočne to nebude až také tragické. Ak chcete 50 Shades of Grey sledovať bližšie, vedieť, koľko film zarobí v kinách a ako vlastne dopadol v očiach kritikov, sledujte Filmkult. 

Domov
Zdieľať
Diskusia