Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2014 o 15:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Poznáme finálnu zostavu Slovenska, ktorá sa predstaví na Nemeckom pohári

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ako bude vyzerať reprezentačná premiéra Slovenska v tejto sezóne?

Určite už viete, že najbližšie MS 2015 budú hostiť bratia Česi v Prahe a Ostrave, čo v redakcii veľmi radi využijeme a aj tým z vás, ktorí nebudú mať možnosť navštíviť toto podujatie naživo, všetko podrobne priblížime. A možno sa nám aj konečne podarí vyspovedať legendárneho Riška Lintnera. Teraz však ešte trochu predbiehame, preto sa radšej poďme pozrieť na spomínanú prípravu.

Poznáme finálnu zostavu Slovenska, ktorá sa predstaví na Nemeckom pohári

V Mníchove dnes začína tradičné zahrievacie kolo v podobe Nemeckého pohára, v ktorom si sily zmerajú štyri veľké hokejové kapacity. Opäť je veľmi ťažké diskutovať o potencionálnom víťazovi, keďže aj tie menšie a hokejovo nevyzreté národy sa v posledných rokoch dotiahli na krajiny, ktoré v zimných športoch kraľujú. Slovensko si v pohári zmeria sily s Kanadou, neskôr s domácim Nemeckom a nakoniec s neuveriteľne napredujúcim Švajčiarskom. Očakávame vyrovnané výkony všetkých tímov, ktoré však budú ovplyvnené absenciou hráčov NHL a KHL. Náš pán tréner sa už vie v tejto situácii veľmi dobre orientovať, a preto si podľa jeho slov s výberom hráčov nerobil ťažkú hlavu a stavil na aktuálne pocity a sympatie. Po rannom rozkorčuľovaní tak určil zostavu, ktorá sa dnes o 16.30 postaví hokejovej genialite z Kanady a vyzerá takto:

Brankár: Konrád, (Čiliak)

Obrancovia: Valach, Mikuš, Deyl, Švarný (C), Bokroš, Kozák, Jánošík, Kotvan

Útočníci: 1. Bakoš, Viedenský, Dravecký

                 2.J. Sýkora, Marcinko, Tománek

                 3.T. Sýkora, Cingel, Lapšanský

                 4.Rác, Lušňák, Dej 

Domov
Zdieľať
Diskusia