Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2014, 15:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vypočuj si orchester pod vplyvom pálivých papričiek

HUDBA
Uložiť Uložené

Obyčajné koncerty zvládajú profesionáli bez väčších problémov. Ako sa budú tváriť počas tejto chilli výzvy?

Vypočuj si orchester pod vplyvom pálivých papričiek
Vypočuj si orchester pod vplyvom pálivých papričiek

Na internete sa často objavujú videá od odvážlivcov, ktorí si potrebujú dokázať svoju mužnosť a najčastejšie v domácom prostredí pred kamerou skúšajú prekonať neznesiteľnú bolesť po ochutnávke pálivých papričiek. Tieto pokusy väčšinou nedopadnú najslávnejšie a my tak môžeme obete sledovať ako trpia a  nalievajú sa chladnými nápojmi. Keď vám teraz prezradím, že existuje orchester, ktorý si po podobnej ochutnávke trúfol ešte odohrať jednu skladbu a dokonca úspešne, pravdepodobne mi ani nebudete veriť. Členovia Dánskeho národného orchestra prijali túto výzvu úplne bez problémov a aj na samotnom prevedení môžete vidieť profesionalitu a odhodlanie nič nepokaziť.

Všetko má na svedomí dánsky dirigent a zároveň nadšenec pikantných papričiek, ktorý si hovorí Chilli Klaus. Teraz si už ale užite chvíľku nedeľného klasického umenia. Pre porovnanie vám orchester zahrá prvú minútu Tango Jalousie ešte predtým, ako použijú tajnú prísadu. Pohľad na červené a zmorené tváre so slzami v očiach hudobníkov a záverečné stonanie snáď dostatočne napovedajú, že v žiadnom prípade nejde o podvod.

Domov
Zdieľať
Diskusia