Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2014, 23:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. a Robert Duvall v novom traileri pre drámu zo súdneho prostredia, The Judge

FILMY A SERIÁLY DRÁMA
Uložiť Uložené

The Judge, dráma z právnického prostredia ponúka ďalší trailer, ktorý ukáže niečo zo vzťahu otca so synom, teda Duvalla s Downeym. Vyseká Downey Jr. svojho otca, sudcu, z obvinenia za vraždu?

Robert Downey Jr. a Robert Duvall v novom traileri pre drámu zo súdneho prostredia, The Judge

Je zložité predpovedať, ako dopadne tento počin, nakoľko sa jedná o dosť atypickú rolu pre Downeyho. Prvé ohlasy nie sú príliš nadšené, ale na tie sa obracať nemôžeme. Jediné, čo ostáva, je čakať na 16. október, kedy sa film dostane do slovenských kín. Zájdete naň?


The Judge
 sa zameria na rodinné vzťahy advokáta (Downey) a jeho otca (Robert Duvall, rolu získal na úkor Tommy Lee Jonesa aj Jacka Nicholsona). Ten trpí Alzheimerom a je už pomerne starým sudcom. Robert sa za svojím odcudzeným otcom vracia kvôli pohrebu matky. Z arogantného sebca sa tak opäť stáva človek, ktorý si musí ujasniť svoje hodnoty. Navyše sa dozvie, že z vraždy jeho matky je obvinený práve jeho otec a ten tak potrebuje synovu pomoc. Film režíruje David Dobkin (Ako uloviť družičku, Šanghajskí rytieri). Na natáčanie si okrem Downeyho a Duvalla pozval aj hercov ako Vera FarmigaVincent D’OnofrioJeremy Strong či Billy Bob Thornton. Premiéra je naplánovaná na 16. október. Scenár pripravoval aj Nick Schenk (Gran Torino).

Robert Downey Jr. a Robert Duvall v novom traileri pre drámu zo súdneho prostredia, The Judge
Domov
Zdieľať
Diskusia