Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2014, 13:28
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Wiz Khalifa s klipom Promises z albumu Blacc Hollywood

Uložiť Uložené

Khalifov, v poradí už piaty album menom Blacc Hollywood je takmer za dverami a vedúca postava Taylor Gangu tak rovno posiela aj nový klip na song menom Promises

Wiz Khalifa s klipom Promises z albumu Blacc Hollywood

Khalifov, v poradí už piaty album menom Blacc Hollywood je takmer za dverami a vedúca postava Taylor Gangu tak rovno posiela aj nový klip na song menom Promises. Ten opisuje Wizovu druhú najobľúbenejšiu vec na svete po weede, teda ženy a to vo forme jednoduchého príbehu o láske. Samotný klip sa natáčal v Harleme, kde Wiz buď trávi čas so svojimi homies, medzi ktorých sa dostal dokonca aj A$AP Nast, alebo venuje svoju pozornosť jednej babe. Song Promises však na rozdiel od predchádzajúcich vecí ako We Dem Boyz, KK alebo Stayin Out All Night prezentuje pôvodne myslenú tvár albumu, ktorý by mal byť viac zameraný na myšlienky a pocity ako na materiálne veci. S featuringami od mien ako Nicki Minaj, Snoop Dogg, Juicy J, Ty Dolla $ign alebo Curren$y očakávaj Blacc Hollywood v predaji už 19. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia