Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2014 o 11:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jaroslav Halák sa upísal NY Islanders

ŠPORT JAROSLAV HALÁK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Včera došlo k vzájomnej dohode brankára s tímom NY Islanders. V ďalších sezónach tak bude kryť chrbát krajanovi, Ľubomírovi Višňovskému a hviezdam ako John Tavares a Kyle Okposo.

Jaroslav Halák sa upísal NY Islanders

Jaroslav Halák toho pocestoval počas tejto sezóny naozaj dosť. Základnú časť začínal v St. Louis Blues, kde sa mu síce darilo, no potom prišla neočakávaná výmena do klubu, ktorý v tom čase vymetal spodné priečky tabuľky, Buffalo Sabers. Za "šable" však Jaro nenastúpil v žiadnom stretnutí. Po pár dňoch prišla ponuka z hlavného mesta, Washingtonu Capitals, kde dostal šancu zachytať si. Do playoff sa však neprebojoval, a to bol koniec jeho pôsobenia aj v tomto tíme. Včera došlo k vzájomnej dohode brankára s tímom NY Islanders. Halák sa ostrovanom upísal na 4 roky a na jeho konto dokopy pribudne presne 18 miliónov dolárov. V ďalších sezónach tak bude kryť chrbát krajanovi, Ľubomírovi Višňovskému a hviezdam ako John Tavares a Kyle Okposo. Gratulujeme!

Domov
Zdieľať
Diskusia