Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2014 o 12:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Poznáme štvrťfinálové súboje Ligy majstrov

ŠPORT FUTBAL LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnešný obedňajší žreb Ligy Majstrov priniesol zaujímavé a atraktívne štvrťfinálové súboje. S kým sa stretne obhajca titulu Bayern, v skvelej forme hrajúci Real Madrid či Barcelona?

Poznáme štvrťfinálové súboje Ligy majstrov

Dnešný obedňajší žreb Ligy Majstrov priniesol zaujímavé a atraktívne štvrťfinálové súboje. S kým sa stretne obhajca titulu Bayern, v skvelej forme hrajúci Real Madrid či Barcelona? Pri žrebe stál 41-ročný Luis Figo. Najväčšou zaujímavosťou je, že všetkých 8 tímov, ktoré sa prebojovali do ďalšieho vyraďovacieho kola, sú víťazi svojich skupín. Najväčšie zastúpenie malo už tradične Španielsko, poďme teda na to.


  FC Barcelona - Atlético Madrid
            Real Madrid - Borrusia Dortmund
            PSG - FC Chelsea
Manchester United  - FC Bayern Mníchov

Prvé zápasy uvidíme 1. a 2. apríla, respektíve 8. a 9. apríla (odvety). Podľa nových pravidiel sa tímy už nezostavujú do vyraďovacieho stromu, ale 11. apríla nás bude čakať ďalšie žrebovanie. Až to určí semifinálové dvojice.

Tak čo, ste so žrebom spokojní, alebo ste si priali iné dvojice?


Domov
Zdieľať
Diskusia