Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 24. októbra 2024 o 14:24
Čas čítania 0:37
Radoslava Juračková

VIDEO: Billie Eilish spadla na koncerte zo schodov. Fanúšikom ukázala svoje zranenie

OSOBNOSTI BILLIE EILISH KONCERTY SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Na sociálnej sieti sa podelila s fotkou úrazu, ktorý si odniesla z New Yorku.

Americké popové speváčky zrejme odštartovali štafetu pádov. Minulý týždeň do diery v pódiu nešťastne spadla Olivia Rodrigo, teraz zažila podobnú situáciu Billie Eilish. Pri tom, ako schádzala zo stagu po schodoch, sa zrejme pošmykla a spadla.

Speváčka sa lúčila s fanúšikmi v Madison Square Garden a pri schádzaní z pódia im ešte mávala. Na videu, ktoré natočil jeden z fanúšikov, je vidno, že stratila balans a spadla. Na sociálnej sieti sa neskôr podelila s fotkou zranenia, ktoré si z vystúpenia odniesla. Aj napriek tomu, že jej pád vyzeral nebezpečne, obišla len s modrinou na nohe.

@angelbabytear #billie #billieeilish ♬ suara asli - Billiedit_

S podobnou situáciou sa len nedávno stretla Olivia Rodrigo na koncerte v Austrálii. V pódiu bola diera, s ktorou speváčka nerátala, a spadla do nej. Našťastie sa jej nič nestalo, s úsmevom sa postavila, zažartovala a pokračovala v koncerte.

Pozri si video Billienho pádu:

@billie.on.tour our girl needs a break #fyp #billieeilish #hmhastour ♬ original sound - BILLIE ON TOUR
Odporúčané
VIDEO: Olivia Rodrigo nešťastne spadla počas koncertu. V pódiu bola diera VIDEO: Olivia Rodrigo nešťastne spadla počas koncertu. V pódiu bola diera 16. októbra 2024 o 17:11
Späť
Zdieľať
Diskusia