Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 17. októbra 2024 o 10:11
Čas čítania 1:07
Radka Klučárová

Liam Payne hodinu pred smrťou uverejňoval videá na Snapchate: „Krásny deň v Argentíne,“ napísal

OSOBNOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je jasné, či zábery nakrútil presne v deň smrti, alebo ich vtedy iba uverejnil.

Zosnulý spevák Liam Payne ešte hodinu pred svojou nečakanou smrťou zverejňoval videá na Snapchate. „Krásny deň v Argentíne,“ napísal. Na záberoch sedel pri raňajkovom stole so svojou priateľkou Kate Cassidy a fanúšikom rozprával o svojich plánoch. Chcel si zahrať pólo a zajazdiť na koni. Okrem videí spevák zazdieľal aj spoločnú fotografiu.

Zatiaľ nie je jasné, či zábery nakrútil presne v deň jeho smrti, alebo ich vtedy iba zverejnil, upozorňuje portál Pagesix.

Spevák Liam Payne zomrel po páde z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires, v hlavnom meste Argentíny. Miestna polícia informovala, že jeho telo našli na ulici Costa Rica v štvrti Palermo.

„Liam James Payne, skladateľ a gitarista, bývalý člen skupiny One Direction, dnes zahynul po páde z tretieho poschodia v Palerme,“ uviedla polícia vo svojom vyhlásení.

Spevák utrpel v dôsledku pádu veľmi vážne zranenia nezlučiteľné so životom, povedal pre miestnu televíziu šéf mestskej záchrannej služby a dodal, že nebola možnosť resuscitácie. Uviedol, že Payne spadol na dvor hotela, odmietol však odpovedať na ďalšie otázky vrátane toho, či spevák skočil, alebo spadol nešťastnou náhodou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gabriele Parpiglia (@gabrieleparpiglia)


Popová skupina One Direction, často skrátene označovaná ako 1D, vznikla v roku 2010 v britskej televíznej hudobnej súťaži The X Factor, v ktorej obsadila tretie miesto. Členmi anglicko-britskej skupiny boli Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan a Zayn Malik, ktorý skupinu opustil v roku 2015. V nasledujúcom roku skupina oznámila, že prerušuje svoju činnosť, ale nerozpadá sa. Všetci členovia vrátane Payna pokračovali v hudobnej kariére ako sóloví speváci. V roku 2019 Payne vydal svoj prvý debutový album LP1. 


Liam James Payne sa narodil 29. augusta 1993 v anglickom Wolverhamptone. Mal dve staršie sestry. Bol otcom sedemročného syna Beara, ktorého mal s bývalou partnerkou, speváčkou Cheryl Cole.

Domov
Zdieľať
Diskusia