Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 13. októbra 2024 o 15:47
Čas čítania 0:57
Anna Vondráková

Netflix dobyl nový romantický seriál Nobody Wants This. Po úspechu dostal okamžite druhú sezónu

Netflix dobyl nový romantický seriál Nobody Wants This. Po úspechu dostal okamžite druhú sezónu
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál sa síce volá Nikto to nechce, ale fanúšikovia dokázali opak. Debutoval koncom septembra a už teraz je isté, že bude mať pokračovanie.

Netflix oznámil, že diváci sa dočkajú aj druhej série seriálu Nobody Wants This (Tohle nikdo nechce). Novinka zaznamenala počas prvých jedenástich dní po vydaní celosvetovo takmer 90 miliónov hodín sledovanosti, čo predstavuje 26,2 milióna kompletných pozretí celého seriálu, informuje The Hollywood Reporter.

V druhej sérii sa objavia aj nové tváre, súčasného showrunnera Jacka Burditta nahradia Jenni Konner a Bruce Eric Kaplan. Erin Foster zostane výkonnou producentkou a scenáristkou.

„Tvorba a nakrúcanie seriálu Nikto to nechce bude vždy vrcholom mojej kariéry. Neuveriteľné obsadenie, štáb, producenti a vedúci pracovníci z neho urobili seriál, akým je dnes, a zažiť reakcie divákov teraz, keď je na svete, je viac, než som si dokázala predstaviť,“ uviedla Erin Foster vo vyhlásení.

V hlavných úlohách seriálu sa predstavia Kristen Bell a Adam Brody. Tí zobrazujú príbeh mladej podcasterky a rabína, ktorí sa jedného dňa stretnú a začnú budovať vzťah. Problémom však je, že Joanne je agnostička, zatiaľ čo Noah má svoje presvedčenie. Riešia teda otázku náboženstva v milostných vzťahoch a snažia sa zistiť, či ich spolužitie bude fungovať.

Odporúčané
Najlepšie nechutné seriály o vrahoch, ako bol Dahmer či Menendezovci na Netflixe. Z ich zverstiev sa ti dvihne žalúdok Najlepšie nechutné seriály o vrahoch, ako bol Dahmer či Menendezovci na Netflixe. Z ich zverstiev sa ti dvihne žalúdok 8. októbra 2024 o 12:30

Okrem nich dvoch sa v seriáli predstavia aj Justine Lupe, Timothy Simons, Stephanie Faracy, Michael Hitcock, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Emily Arlook, Jackie Tohn, Sherry Cola a Shiloh Berman.

„Som nesmierne nadšený, že môžem byť súčasťou druhej série seriálu Nikto to nechce, ktorý vytvorila zábavná Erin Foster. Je taký jedinečný a krásny a už teraz sa pri práci na ňom výborne bavím,“ povedal nový showrunner Bruce Eric Kaplan.

nobody wants this
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia