Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 5. októbra 2024 o 9:30
Čas čítania 5:54
Lukáš Čelka

Zvrátený sadista David Parker Ray: karavan prerobil na mučiareň, na gynekologickom kresle tu týral a znásilňoval svoje obete

ZAUJÍMAVOSTI SAW SÉRIOVÍ VRAHOVIA ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Postupy sadistu Davida Parkera Raya sa až nápadne podobajú na filmovú postavu Johna Kramera zo známeho hororu Saw. Ray bol však skutočný a ešte horší – na bolesti a utrpení svojich obetí sa ukájal, alebo ich rovno znásilnil.

Navonok príjemný chlapík, vo vnútri perverzné monštrum. David Parker Ray, známy tiež ako „Toy Box Killer“, za svoj život uniesol a znásilnil desiatky žien. Všetky svoje obete odviedol do odhlučneného karavanového prívesu, kde ich pripútal na gynekologické kreslo a mučil podomácky vyrobenými sexuálnymi hračkami.

V snahe čo najviac vydesiť nevinné ženy, pustil každej z nich tesne pred mučením 45-minútovú audio nahrávku, v ktorej podrobne opisoval, aké hrôzy zažijú v nasledujúcich hodinách. Na konci pásky svojim obetiam prezradil, že ich omámi drogami, aby si na teror a potupu nedokázali spomenúť. „Nebudeš si pamätať na nič z tohto malého dobrodružstva. Nespomenieš si na miesto, na nás, ani na to, čo sa ti stalo,“ zakončil Ray zvukový záznam, ktorý prehrával ženám.

Sadista sa v strachu obetí doslova vyžíval. Svedčí o tom nielen nahrávka, ale aj fakt, že nad gynekologické kreslo zavesil zrkadlo, aby sa celý čas museli pozerať na krvavé praktiky a iné zverstvá páchané na ich telách. Ray dokonca zmanipuloval vlastnú partnerku aj dcéru, ktoré mu neskôr pri mučení asistovali. Sám seba pritom označoval za „vedca skúmajúceho sexualitu“.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? 3. októbra 2024 o 9:30

Rayovo vyčíňanie trvalo od polovice 80. rokov až do roku 1999, kedy skončil v policajných putách po úspešnom úteku jednej zo svojich obetí. Hoci sa sám chvastal, že mnohé zo žien zabil, policajti mu nevedeli dokázať ani jednu vraždu. Za mrežami skončil „iba“ kvôli početným únosom a znásilneniam.


Ešte predtým, než sa spoločne pozrieme na mrazivý prípad Davida Parkera Raya, ktorého postupy sa až nápadne podobajú na filmovú postavu Johna Kramera zo známeho hororu Saw, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Ak sa ti naša práca páči, podpor nás vstupom do klubu Refresher+.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako pravdepodobne dopomohol Rayov otec k tomu, že z jeho syna vyrástol zvrátený sadista.
  • O Rayovom dlhoročnom pozitívnom vzťahu k BDSM.
  • Ako presne vyzeral karavan zvnútra, a čo všetko v ňom Ray ukrýval.
  • Čo hovoril v nahrávke, ktorú púšťal svojim obetiam.
  • Aké vlastné vynálezy používal na mučenie.
  • Ako mu partnerka a dcéra pomáhali s mučením.
  • Ako sa na Rayove zločiny prišlo, a prečo nebol odsúdený za vraždy.

Nešťastné detstvo

David Parker Ray sa narodil 6. novembra 1939 v meste Belen v Novom Mexiku. Už od detstva sa musel potýkať s neľahkým osudom, keďže jeho otec bol tyran a alkoholik. Krátko po narodení Davida rodinu opustil a chlapcovu výchovu na žiadosť matky prebral starý otec, píše The Sun.

Odporúčané
Poliak štyri roky väznil v stodole 30-ročné dievča: pravidelne ju znásilňoval a týral. Keď otehotnela, dieťa dal na adopciu Poliak štyri roky väznil v stodole 30-ročné dievča: pravidelne ju znásilňoval a týral. Keď otehotnela, dieťa dal na adopciu 26. septembra 2024 o 9:30

Hoci David nežil so svojím násilným otcom v jednej domácnosti, často sa stretávali. Namiesto toho, aby počas týchto stretnutí vynahradil synovi stratený spoločný čas, mu radšej uštedril bitku a to mnohokrát neprávom.

Keď konečne dorástol do veku, kedy mohol utiecť pred peklom v rodine do školy, prišla ďalšia rana. Spolužiaci Davida šikanovali pre jeho vzhľad a plachú povahu. Problémy, ktoré sa na chlapca valili z každej strany a nedostatok opory, ho nakoniec priviedli až k sebapoškodzovaniu.

David Parker Ray
Zdroj: Youtube/KOB4

O niekoľko rokov neskôr, keď sa z neho stal tínedžer, začal hľadať útechu v alkohole a drogách. Davidove erotické fantázie toho času do veľkej miery formoval jeho otec, ktorý ho zásoboval časopismi so sado-masochistickým pornom, píše Ati.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa Rayovi darilo v pracovnom živote po škole.
  • Ako presne vyzeral karavan zvnútra, a čo všetko v ňom Ray ukrýval.
  • Čo hovoril v nahrávke, ktorú púšťal svojim obetiam.
  • Aké vlastné vynálezy používal na mučenie.
  • Ako mu partnerka a dcéra pomáhali s mučením.
  • Ako sa na Rayove zločiny prišlo, a prečo nebol odsúdený za vraždy.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 167959 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 62 , Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA alebo Pizza v Oggi ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia