Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 28. septembra 2024 o 9:48
Čas čítania 0:45
Barbora Fábryová

Daniel Radcliffe poslal dojímavý odkaz kolegyni Maggie Smith: Mal som neuveriteľné šťastie, že som s ňou mohol pracovať

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ - HEREČKY
Uložiť Uložené

Daniel Radcliffe hral po boku nebohej kolegyne viac ako 10 rokov.

Herec Daniel Radcliffe, ktorý je známy najmä z filmov o Harrym Potterovi, vzdal hold svojej hereckej kolegyni Maggie Smith, ktorá v piatok 27. septembra zomrela. Obaja herci si spolu zahrali v sérii o mladom čarodejníkovi, informuje portál Variety.

Radcliffe opísal zosnulú herečku ako neuveriteľne láskavú a považoval za neuveriteľné šťastie, že s ňou mohol 10 rokov spolupracovať. „Vždy sa budem považovať za neuveriteľného šťastlivca za to, že som s ňou mohol pracovať a na nakrúcaní tráviť čas v jej blízkosti. Slovo legenda je nadužívané, ale ak to platí pre niekoho v našom odvetví, platí to pre ňu. Ďakujem Maggie," napísal herec. 

Maggie Smith si vo filmoch o Harrym Potterovi zahrala úlohu obľúbenej profesorky Minervy McGonagallovej. Okrem toho ju diváci môžu poznať zo seriálu Downton Abbey. 

O smrti herečky informovala jej blízka rodina. Jej dvaja synovia Toby Stephens a Chris Larkin vydali oficiálne vyhlásenie, v ktorom napísali: „Zomrela pokojne v nemocnici dnes skoro ráno, v piatok 27. septembra. Bola to intenzívne skromná osoba, v posledných dňoch trávila čas s priateľmi a rodinou. Zanechala po sebe dvoch synov a päť milujúcich vnúčat, ktorí sú zdrvení stratou svojej výnimočnej matky a babičky."

Harry Potter, Minerva McGonagall
Zdroj: Warner Bros
Domov
Zdieľať
Diskusia