Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
30. septembra 2024 o 9:21
Čas čítania 2:19
Sponzorovaný obsah

Chcela len lepšiu pleť, teraz riadi miliónový biznis: Inšpiruj sa príbehom Henriety Martinkovej

Chcela len lepšiu pleť, teraz riadi miliónový biznis: Inšpiruj sa príbehom Henriety Martinkovej
Zdroj: Futurino
ZDRAVIE KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Od nuly k miliónovému biznisu s prírodnou kozmetikou.

Predstav si, že chceš len lepšiu pleť, ale skončíš s miliónovým biznisom. Znie to ako sen, však? Presne toto sa podarilo Henriete Martinkovej, ktorá začala svoju podnikateľskú cestu pred viac ako 14 rokmi a dnes stojí na čele úspešnej distribučnej spoločnosti s prírodnou kozmetikou. Jej príbeh dokazuje, že vášeň, tvrdá práca a trochu odvahy môžu viesť k obrovskému úspechu – aj v náročnom svete kozmetiky.

Od prírodnej kozmetiky k podnikaniu: Príbeh Henriety Martinkovej

Henrietina cesta k podnikaniu začala, keď objavila prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND, ktorá zásadne zmenila jej prístup k starostlivosti o pleť. „Vtedy som si uvedomila, aký veľký vplyv môže mať príroda na naše telo. Moja pleť sa výrazne zlepšila a cítila som potrebu zdieľať tieto produkty s ostatnými,” spomína Henrieta.

Toto rozhodnutie sa stalo základom jej kariéry. Ako výhradná distribútorka značky ANNEMARIE BÖRLIND na Slovensku a v Česku, počas 14 rokov vybudovala dôveryhodné meno v oblasti prírodnej kozmetiky a úspešnú firmu s obratom presahujúcim milión eur. Tento úspech ju však motivoval ísť ešte ďalej a vytvoriť vlastnú značku.

Odporúčané
dm znižuje ceny základných potravín vlastných značiek dm znižuje ceny základných potravín vlastných značiek 1. októbra 2024 o 11:43

Tak vznikla Henima.sk, e-shop zameraný na prírodnú krásu, ktorý ponúka výberové prírodné značky. Henrieta navyše pripravuje aj vlastnú značku, ktorá už čoskoro uzrie svetlo sveta, čím ďalej rozvíja svoje podnikateľské aktivity a posúva hranice v oblasti prírodnej kozmetiky.

E-shop HENIMA.SK vznikol z vízie poskytnúť ľuďom kvalitné prírodné a ekologické produkty.
E-shop HENIMA.SK vznikol z vízie poskytnúť ľuďom kvalitné prírodné a ekologické produkty. Zdroj: Futurino

Henima.sk – e-shop s dušou prírody

Za e-shopom Henima.sk stojí jednoduchá, no silná vízia – ponúknuť zákazníkom to najlepšie, čo prírodná kozmetika ponúka. Henrieta a jej manžel vytvorili platformu, ktorá je domovom pre produkty od značiek ako ANNEMARIE BÖRLIND, DADO SENS, ORIGINAL BOTANIC či ANEA TECHLINE, pričom všetky produkty spĺňajú prísne ekologické a etické normy. „Chceli sme vytvoriť priestor, kde ľudia nájdu kvalitné a účinné produkty, ktoré zároveň chránia našu planétu," vysvetľuje Henrieta.

E-shop Henima.sk sa tak rýchlo stal obľúbeným miestom pre tých, ktorí hľadajú nielen kozmetiku, ktorá je šetrná k ich pokožke, ale aj k prírode. Každý produkt je starostlivo vyberaný, aby spĺňal vysoké štandardy kvality a účinnosti, a to všetko bez kompromisov voči prírode.

 E-shop ponúka  čistú vegánsku vlasovú kozmetiku bez parabénov, silikónov či sulfátov.
E-shop ponúka čistú vegánsku vlasovú kozmetiku bez parabénov, silikónov či sulfátov. Zdroj: Futurino

Budúcnosť Henima.sk a nové horizonty

Henrieta však neplánuje zastaviť sa. S koncom roka 2024 plánuje otvorenie salónu krásy v Poprade, kde zákazníci budú môcť priamo zažiť účinky prírodnej kozmetiky. Tento krok je len začiatkom nových projektov, ktoré Henima.sk prinesie. Henrieta tiež plánuje spustenie vlastnej značky kozmetiky HENIMA, ktorá bude zahŕňať produkty na pleť a telo, štetce a dokonca aj bylinné čaje. 

Zhmotnenie snov a inšpirácia pre ostatných

Henrietin príbeh nie je len o úspechu v podnikaní, ale aj o odvahe ísť za svojimi snami a meniť svet okolo seba. Jej prístup k podnikaniu inšpiruje mnohé ženy, ktoré chcú vytvoriť niečo vlastné. Andrea Droščínová z Engerio, blízka priateľka a spolupracovníčka Henriety, o nej hovorí: „Henka, ty si neuveriteľne inšpiratívna žena. Na našom malom Slovensku je málo takých, ako si ty. Henima je dokonalým príkladom toho, ako prepojiť vášeň a hodnoty s úspešným biznisom. Prajem ti, aby sa Henima stala lovebrandom, pretože si to zaslúžiš.”

Tajomstvo úspechu? Pokora, sila a vízia

Henrieta Martinková dokázala postaviť úspešný podnik vďaka svojim hodnotám, pokore a neustálej snahe rozvíjať sa. Jej cieľom je prinášať kvalitu nielen prostredníctvom produktov, ale aj prostredníctvom služieb a prístupu ku klientom. V kombinácii s úctou k prírode a zameraním na zdravie, Henima.sk rastie a rozvíja sa do plnohodnotnej značky s potenciálom stať sa jedným z lídrov na trhu prírodnej kozmetiky.

Odporúčané
Na začiatku bola zvedavosť a láska ku krásnym vôňam: Zakladateľka Kvitok prezradila príbeh SENSES by KVITOK® Na začiatku bola zvedavosť a láska ku krásnym vôňam: Zakladateľka Kvitok prezradila príbeh SENSES by KVITOK® 30. septembra 2024 o 19:00

Henima.sk je dnes miestom, kde sa spája láska k prírode s podnikateľskou vášňou, a príkladom toho, ako sa sny môžu zmeniť na realitu. Ak hľadáš kvalitné prírodné produkty, navštív Henima.sk a objav krásu, ktorá nielen zlepší tvoju pleť, ale aj ochráni našu planétu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia