Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
včera 27. septembra 2024 o 17:30
Čas čítania 0:37
Hana Divišová

Tip na víkend: Novinka na Netflixe ťa dostane. Romanticko-komediálny seriál Nobody Wants This budeš sledovať do rána

Tip na víkend: Novinka na Netflixe ťa dostane. Romanticko-komediálny seriál Nobody Wants This budeš sledovať do rána
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX TIP NA FILM
Uložiť Uložené

Prinášame ti tip na nový seriál na Netflixe, ktorý si rozhodne zamiluješ.

Na Netflixe vyšiel nový seriál Nobody Wants This (Tohle nikdo nechce) v hlavnej úlohe s hercami Kristen Bell, Adamom Brodym a Justin Lupe. Je to príbeh o čerstvo rozídenom rabínovi a extrovertnej podcasterke, ktorá nahráva podcast o sexe a neverí v Boha. Obaja žijú odlišné životy a majú rodinu, ktorá im nedá pokoj. Romanticko-komediálny seriál ťa prevedie ich vzťahom.

Obaja flirtujú a rozvíja sa medzi nimi príťažlivosť, ale ako sa dalo očakávať, ich vzťahu bráni prekážka, aby sa okamžite dočkali svojho šťastného konca: Noah je síce pohodový rabín, ale keďže Joanne je nežidovka, tento pár naráža na odpor jeho matky a zasahuje do jeho povinností. Nastávajú komplikácie a zdesenie, keď sa títo dvaja snažia vyriešiť spoločnú budúcnosť – alebo či je vôbec možná.

Príbeh bol inšpirovaný životom tvorkyne Erin Fosterovej, bývalej hviezdy seriálu „Barely Famous“ a súčasnej spolumoderátorky „The World's First Podcast,“ ktorý nahráva s jej sestrou. Samotný seriál má odkazovať aj na miléniové seriály ako napríklad „Gossip Girl.“

Domov
Zdieľať
Diskusia