Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 25. septembra 2024 o 10:46
Čas čítania 1:19
Nina Miščíová

Kontroverzný influencer sa počas staredownu so ženou vyzliekol. Na tlačovke Celebrity Combat lietali aj paradajky

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY ZÁPASY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V novom projekte Celebrity Combat si zmerajú sily známe instagramové tváre.

V utorok sme sa zúčastnili tlačovej konferencie nového projektu Celebrity Combat, na ktorej to poriadne vrelo. V ringu sa proti sebe postavia mnohé známe tváre, ktoré si na predzápasovom stretnutí nič nedarovali.

 
Fanúšikovia bojových športov sa môžu tešiť na sériu napínavých zápasov, v ktorých o titul víťazov zabojujú napríklad exfarmárka Nikola Komorová, fitness tréner Tomáš Coach či spevák a influencer David Key.

Práve kontroverzný fitness tréner Tomáš Coach sa pre Refresher vyjadril, že zápas berie ako výzvu. Tomáš je známy najmä pre svojský prístup ku svojim klientkam a drsné metódy trénovania. Ženám počas tréningu nadáva či bije po zadku.

Odporúčané
Triasli sa mi nohy, plakala som a na chvíľu aj ohluchla. Mordor fitnes nie je pre slabé povahy, no išla by som znova (Reportáž) Triasli sa mi nohy, plakala som a na chvíľu aj ohluchla. Mordor fitnes nie je pre slabé povahy, no išla by som znova (Reportáž) 10. februára 2024 o 12:30

Organizácia si pripravila pre fanúšikov mimoriadne neštandardný zápas medzi podnikateľkou Denisou Stefanovou, ktorá do ringu vyzvala svojho bývalého kamaráta speváka a kontroverzného influencera Davida Keya. Pôjde tak o jediný zmiešaný zápas. Protivníci si na predzápasovom stretnutí nič nedarovali. „Ja z nej spravím ženu,“ adresoval David Key svojej protivníčke. 

„Ja absolútne nevnímam súperku, ani si nepamätám jej meno. Viem, že to bola moja fanynka a fanynkám sa robí radosť,“ vyjadril sa pre Refresher David Key.

Celebrity Combat
Zdroj: redakcia Refresheru


Zmiešaný zápas nie je jediným prekvapením, na ktoré sa môžu diváci tešiť. Svoju silu si odmeria aj príslušník policajného zboru Lukáš Bočkaj, ktorý zabojuje o titul víťaza rovno proti dvom súperom, ktorými budú Jakub Tardík a Vladimír Májek. 

Ambasádorkou projektu sa stala influencerka Mikela, ktorá má bohaté skúsenosti s bojovými športami. Jej bývalý manžel Miroslav Vlček si v minuloročnom zápase zmeral sily s influencerom Fiki Sulíkom. Medzi exmanželmi to po rozvode poriadne vrie. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024 o 1:10

„Celebrity Combat mi zabezpečilo ochranku kvôli tomu, že si všimli, že sem môj exmanžel došiel. On zmizol aj so svojou priateľkou a hádzal tu niekto po ľuďoch paradajky, snažili sa po mne, ale trafili SBS. Zase sa ukázali, bolo vidno, že to boli oni. Ja radšej budem v pozícii, kedy SBS pôjde so mnou k autu, ako keby ma mal niekto niekde chytiť,“ vyjadrila sa Mikela o búrlivej situácii medzi exmanželmi. 

Napínavá situácia medzi súpermi vyvrcholí už 7. decembra na slávnostnom Galavečeri, ktorého miesto organizácia zatiaľ neprezradila.

celebrity combatcelebrity combatcelebrity combatcelebrity combat
Zobraziť galériu
(4)
Späť
Zdieľať
Diskusia