Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2024 o 17:48
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

Diváci zistili, že obľúbený pár z Love Islandu sa poznal už dávno pred vilou. Na ich vzťah zareagovala už aj Markíza

ZAUJÍMAVOSTI LOVE ISLAND REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Prezradila ich spoločná fotka na profile Dominiky Mirgovej, keď natáčali klip k jej pesničke 24SEDEM.

Aktuálna séria romantickej reality šou Love Island je v plnom prúde. Fanúšikovia tejto reality šou si každý pár detailne všímajú a mnohí tvrdia, že po minulé roky to v pároch viac iskrilo. Po novom však upozornili na jeden detail ohľadom najobľúbenejšieho páru na vile.

Kristi a Trabo spolu tvoria pár takmer od začiatku šou. Avšak fotka, ktorú uverejnila pred pár rokmi na svojom Instagrame speváčka Dominika Mirgová, ich mala podľa niektorých divákov prezradiť. Obľúbený pár si totiž spolu zahral v jej videoklipe k skladbe 24SEDEM. Je teda jasné, že sa Kristi a Trabo stretli už dávno pred vilou. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial)

K tejto skutočnosti sa vyjadrila pre Refresher aj samotná Markíza. „Trabo a Kristi sa stretli približne pred tromi rokmi na jednom nakrúcaní. Od tej doby neboli spolu v žiadnom bližšom kontakte,“ prezradili tvorcovia šou.

Moderátorka Zorka im nedávno aj zamávala pred tvárou kľúčmi od Hideaway, no nakoniec sa rozhodli, že si na túto odmenu ešte počkajú. „Kto si počká, ten sa dočká,“ vyjadril sa Trabo. Je teda očividné, že obaja na to idú pomaly a chcú sa viac spoznať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Víglaská (@kristina_viglaska)

Domov
Zdieľať
Diskusia