Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2024 o 15:44
Čas čítania 0:38
Hana Divišová

US Open ovládol tento drink. Tržby z neho presiahli rekordnú hranicu 10 miliónov dolárov

ŠPORT US OPEN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tržby z predaja drinku majú pokryť výhru v mužskej a ženskej dvojhre.

Prebiehajúci turnaj US Open má ešte pred záverom zinkasovať na tržbách z predaja drinku Honey Deuce viac ako 10 miliónov dolárov. Prostriedky majú byť podľa CNN použité primárne na výhry pre šampiónov v mužskej a ženskej dvojhre – čo je 3,6 milióna dolárov pre každého. 

Ikonický drink Honey Deuce obsahuje vodku značky Grey Goose, limonádu a malinový likér Chambord. Ako ozdoby slúžia melónové guličky nápadne pripomínajúce tenisové loptičky.

Minulý rok sa predalo rekordných 460 275 drinkov, pri cene 22 dolárov za kus s pamätným plastovým pohárom. Ide o tak populárny drink, že dnes sú na turnaji nainštalované kohútiky naplnené kokteilovou zmesou, aby sa urýchlila obsluha. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa GREY GOOSE® Vodka (@greygoose)

Cena nápoja sa neustále zvyšuje, tento rok za neho návštevníci turnaja zaplatia už 23 dolárov, čo je v prepočte 21 eur. Predaj sa však nezastavil, práve naopak, rastie priamo úmerne s rastom návštevnosti.

Úspech z predaja drinkov je podľa viacerých spôsobený aj jeho exkluzivitou.

Domov
Zdieľať
Diskusia