Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
12. augusta 2024 o 16:55
Čas čítania 0:34
Radoslava Juračková

Slovenské výrobky zožali na prestížnej súťaži veľký úspech. Niektoré sa zaradili medzi tie najlepšie na svete

GASTRO GASTROPRIEMYSEL GASTROTESTY
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ocenenie získali tradičné jedlá, nápoje i špeciality.

Prestížna súťaž Great Taste Awards každoročne hodnotí jedlá z celého sveta. O verdikte rozhoduje porota, ktorá má až 500 členov. Ceny sa udeľovali v Londýne a mnohé slovenské pochúťky si odniesli lichotivé hodnotenia. O výsledkoch súťaže informoval Forbes.

Najúspešnejším výrobkom sa stala nátierka značky Slowlandia. Ich orechový krém Slowtella získal až tri hviezdy. Zaradili sa tým medzi 2 % výrobkov, ktoré dosiahli takéto vysoké hodnotenie. Umiestnili sa aj ich ďalšie výrobky a dokopy získali až 7 hviezd. Rovnaký počet hviezd sa podarilo získať len dvom ďalším slovenským výrobcom. Jedná sa o pražiarne kávy Kávoholik a Doraz Café.

Významné hviezdy dostalo až 63 slovenských produktov a dokopy domov priniesli až 81 hviezd. Výber toho najlepšieho zo Slovenska je rôznorodý a okrem pochúťok, kávy a nápojov tu nájdeš aj klasiky. Hviezdy si odniesla silvestrovská kapustnica či zavárané uhorky. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SLOWLANDIA (@slowlandia)

Domov
Zdieľať
Diskusia