Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2024 o 15:24
Čas čítania 0:47
Radoslava Juračková

Slovenský DJ vystúpi ako prvý Slovák na známom americkom festivale Burning Man. Set odohrá pred 80-tisícovým davom

OSOBNOSTI DJ-ING FESTIVALY
Uložiť Uložené

V minulosti už vystupoval na známych hudobných podujatiach doma i v zahraničí.

Slovenský DJ Tysker bude svoju tvorbu prezentovať na jednom z najznámejších festivalov sveta. Burning Man sa uskutoční od 25. augusta do 2. septembra v štáte Nevada. Podujatie je výnimočné svojou lokalitou, pretože sa nachádza v púšti. Každý rok privíta približne 80-tisíc návštevníkov.

Dávid Nemec, ktorý vystupuje pod pseudonymom DJ Tysker, sa živí DJ-ingom aj hudobnou produkciou. Počas svojej kariéry už spolupracoval s hviezdami ako Tove Lo, Axwell Λ Ingrosso či so speváčkou Celeste Buckingham. So svojimi setmi vystúpil na festivale Grape, na Ibize či na známej výletnej lodi Costa Toscana. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa T Y S K E R (@tyskermusic)

Vystúpi po boku svetových celebrít

Na festival vycestuje s podporou spoločnosti JTI, ktorá vyrába tabakové produkty Ploom. „S podporou od spoločnosti JTI sa mi otvárajú nové príležitosti, ktoré ma motivujú a posúvajú ďalej, za čo som veľmi vďačný. Vystúpenie na festivale Burning Man 2024 je pre mňa a slovenskú hudobnú scénu začiatkom vzrušujúcej cesty plnej nových možností,“ povedal Tysker vo vyjadrení v tlačovej správe. Na festivale okrem neho vystúpia známi umelci ako Mixi Meraki, Shimza či Lee Burridge. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa T Y S K E R (@tyskermusic)

Domov
Zdieľať
Diskusia