Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2024 o 16:52
Čas čítania 0:50
Radoslava Juračková

Rytmus označil Separa za jednotku slovenského rapu. „Ide najväčšie bomby,“ tvrdí líder Kontrafaktu

HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA RYTMUS SEPAR SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Influencerovi Oskimu Baramovi povedal, že sa situácia na scéne stále mení a aktuálne je na vrchole Separ.

Na našej rapovej scéne prebieha už dlhodobo konflikt medzi rapermi Rytmusom a Separom. Raperi sa doťahujú najmä o to, kto z nich je počúvanejší. Beef ožil koncom minulého roka pre počúvanosť na Spotify. Rytmus však v novom videu influencera Oskiho Baramiho skromne priznal, že Separ je momentálne lepší ako on.

Odporúčané
Konflikt medzi Separom a Rytmusom opäť ožil: „Oj**ávaš sám seba, je to strašne smutné“ Konflikt medzi Separom a Rytmusom opäť ožil: „Oj**ávaš sám seba, je to strašne smutné“ 30. novembra 2023 o 10:55

Oskar sa s Rytmusom stretol na chorvátskom Zrče, kde majú každý rok koncerty aj česko-slovenskí raperi. „Si podľa teba teraz jednotka v rape?“ spýtal sa influencer. Rytmus najskôr reagoval vyhýbavo a povedal, že sa to stále mení. O chvíľu však povedal, že prvenstvo už stratil. „Momentálne ne, ti j**e?“ povedal raper a spýtal sa, podľa čoho by to mal hodnotiť. 

Za kráľa česko-slovenskej scény označil Rytmus Viktora Sheena. Český raper má na svojom konte niekoľko hitov a na veľa z nich spolupracoval s Calinom, s ktorým organizovali aj spoločný koncert v pražskej O2 aréne.

Influencera ďalej zaujímalo, koho by Rytmus označil za jednotku na našej scéne. „Určite Separ. Ide určite najväčšie bomby,“ reagoval pohotovo. Vzhľadom na prebiehajúci konflikt medzi rapermi mnohých Rytmusovo vyjadrenie prekvapilo. „Aj po všetkých beefoch so Separom dokáže uznať, že je niekto lepší než on. Som veľmi rád, že som sa v ňom nemýlil,“ napísal jeden z fanúšikov rapera pod video

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domov
Zdieľať
Diskusia