Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2024 o 17:28
Čas čítania 0:30
Jela Vážanová

Nová funkcia na Tindri ti možno prinesie viac matchov. AI za teba vyberie fotky

TECH TINDER UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

Ak aj ty patríš k menšine, ktorá dáva na svoj profil na zoznamke kvalitnejšie fotky, určite ťa pohľad na rozmazané momentky neminul. Tinder však prichádza na pomoc.

Na známu zoznamku Tinder čoskoro pribudne AI nástroj Photo Selector, ktorý ti pomôže s výberom najlepších fotiek, aby sa ti nové zhody len tak hrnuli. 

Stačí, keď nahráš fotku svojej tváre, aby nástroj v tvojej galérii rozoznal všetky fotky, na ktorých si ty, informuje The Verge.  Z nich potom vyberie 10 najlepších na základe kritérií, ako sú svetlo a kompozícia. AI je vraj navyše vyškolená a pozná to, čo na Tindri funguje. Tiež triedi fotografie, ktoré porušujú pravidlá, ako napríklad nahé fotky.

Tinder
Zdroj: Tinder

„Naozaj si myslím, že AI môže pomôcť našim používateľom vytvoriť lepšie profily efektívnejším spôsobom, ktorý skutočne ukáže ich osobnosť,” tvrdí Match Group CEO Bernard Kim.

Globálny launch novej tinderovej funkcie je odhadovaný do konca tohto leta. Dovtedy radšej prediskutuj výber svojich fotiek s kamošmi. 

Odporúčané
Najbizarnejšie Tinder rande: Nachytala nás jeho žena, ukradol mi peniaze počas večere. Slováci sa podelili o svoje zážitky Najbizarnejšie Tinder rande: Nachytala nás jeho žena, ukradol mi peniaze počas večere. Slováci sa podelili o svoje zážitky 1. júla 2024 o 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia