Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2024 o 15:41
Čas čítania 0:37
Radoslava Juračková

Slovák zo Záhoria, ktorý sa vďaka tiketu stal multimilionárom, prezradil, ako vybral výherné čísla

ZAUJÍMAVOSTI JACKPOT PENIAZE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Od tipovania si dáva pauzu, šťastie skúšal tri roky.

V stredu sme ťa informovali, že Slovák zo Záhoria si na svoje bankové konto pripísal rozprávkovú sumu. V hre Euromilióny od Tiposu vyhral 7 069 930 eur, čo je 7. najvyššia výhra v rebríčku jackpotových výhier spoločnosti. Šťastlivec prezradil, ako vyberal čísla do lotérie.

Odporúčané
Slovák zo Záhoria podal tiket za pár eur, dnes sa zobudil ako multimilionár. Šanca na výhru bola mizivá Slovák zo Záhoria podal tiket za pár eur, dnes sa zobudil ako multimilionár. Šanca na výhru bola mizivá 10. júla 2024 o 15:11

Tipos v tlačovej správe dnes informoval, že sa výherca dostavil do centrály spoločnosti do 24 hodín od žrebovania. Výhru mu už vyplatili na bankový účet v plnej výške, je totiž oslobodená od daní. Na rovnakom princípe fungujú všetky výhry v rámci číselných lotérií.

Spoločnosť o výhercovi prezradila, že tipuje už tri roky. Po rozprávkovej výhre si však plánuje dať pauzu. S peniazmi ešte nemá jasné plány, Tiposu prezradil, že s nimi chce naložiť zodpovedne a rozvážne.

Z dotazníka, ktorý pre spoločnosť po výhre vyplnil, vyplýva, že pri výbere čísel nepoužíval žiadne špeciálne výpočty a vyberal intuitívne. Stavil na kombináciu čísel 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballového čísla 6.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia