Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2024 o 8:57
Čas čítania 1:13
Ella Petrová

Česká komédia na Netflixe zvalcovala aj pokračovanie kultového filmu s Eddiem Murphym

Česká komédia na Netflixe zvalcovala aj pokračovanie kultového filmu s Eddiem Murphym
FILMY A SERIÁLY ČESKO KOMÉDIA NETFLIX NETFLIX FILMY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Prázdniny s Broučkem je aktuálne na prvom mieste v zozname najsledovanejších filmov na českom Netflixe.

Prázdniny s Broučkem (2024) alebo správna česká komédia o rodine, ktorá sa vydá do Chorvátska v starom karavane. Zdá sa, že práve to teraz baví ľudí viac ako štvrtá epizóda Policajta v Beverly Hills s Eddiem Murphym v hlavnej úlohe či kultových Mimoňov. Vyplýva to z najnovších údajov spoločnosti FlixPatrol.

Prázdniny s Broučkem

Nad dôvodom pravdepodobne nemusíme zložito premýšľať. Čo iné by ľudí v tomto ročnom období bavilo viac ako oddychová letná idyla? Dovolenka v Chorvátsku je srdcovkou mnohých Čechov a Slovákov. Presne taká je aj komédia s Bárou Polákovou a Lukášom Příkazkým, ktorí sa spolu so svojimi dvoma deťmi vydávajú za radovánkami k moru.

Film má na ČSFD hodnotenie 57 percent. „Prekvapivo naozaj vtipný a zábavný rodinný film. A to tento žáner už tak od 12 rokov nemusím. Veľmi mi to pripomínalo staré komédie Márie Poledňákovej,“ znie jedna z recenzií. Film sa momentálne drží na prvom mieste medzi najobľúbenejšími filmami na českom Netflixe, kde poráža aj spomínaného Murphyho.

Policajt v Beverly Hills: Axel F

Ten zažíva comeback po približne 30 rokoch. Detektív Axel Foley sa vracia do ulíc Beverly Hills, kde je tentoraz v nebezpečenstve jeho vlastná dcéra, ktorá je zapletená do rozsiahleho sprisahania. Na pomoc pri riešení prípadu si Axel prizve nového partnera Josepha Gordona-Levitta, ako aj starých známych – Billyho Rosewooda a Johna Taggarta.

Film má na ČSFD hodnotenie 66 percent. „Nebolo to až také vtipné, ale nesklamalo to. Hlavne nostalgia a návrat iks hercov. Záporák je jasný od začiatku, čo mi nevadilo. A najlepšia časť je scéna s helikoptérou. Gordona-Levitta nemám rád, ale tu bol skvelý,“ hovorí o filme jeden z používateľov.

10 aktuálne najsledovanejších filmov na českom Netflixe od 7. júla:

1. Prázdniny s Broučkem
2. Policajt v Beverly Hills: Axel F
3. Rodinná aféra
4. Mimoni 2: Zloduch prichádza
5. Vstupenka do raja
6. Ako si vycvičiť draka 3
7. Percy Jackson: More oblúd
8. Percy Jackson: Zlodej blesku
9. Smršť
10. Tvrdá odplata 
Domov
Zdieľať
Diskusia