Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2024 o 11:12
Čas čítania 0:40
Anna Vondráková

Dozorkyňa sa natočila pri sexe s väzňom, privyrábala si tak na Onlyfanse. Z väznice v Anglicku ju okamžite prepustili

Dozorkyňa sa natočila pri sexe s väzňom, privyrábala si tak na Onlyfanse. Z väznice v Anglicku ju okamžite prepustili
ZAHRANIČIE VÄZENIE ŽIVOT VO VÄZENÍ
Uložiť Uložené

Video, ktoré ich odhalilo, bolo zverejnené na sociálnych sieťach.

Incident sa odohral vo väznici Wandsworth v Londýne. Podľa BBC ide o 30-ročnú Lindu De Sousa Abreuovú. V sobotu ju obvinili po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavilo video, ktoré ju malo zobrazovať pri pohlavnom styku s väzňom v cele. Vyšetrovanie začali v piatok bezprostredne po tom, ako polícia mesta Londýn zaregistrovala video.

Na sociálnych sieťach už nie je dostupné. Väzenská služba ženu okamžite prepustila. Podľa denníka Sun je žena zároveň erotickou modelkou na platforme Onlyfans. Je vydatá, ale s manželom údajne nežijú monogamne.

Predpokladá sa, že väzňom na videu je Linton Weirich. Denník New York Post uvádza, že si vo väzení odpykával trest za krádež 82 000 dolárov (viac ako 76-tisíc eur). Podľa dostupných informácií ho doma čaká tehotná partnerka, čo robí jeho konanie ešte nepochopiteľnejším.

Domov
Zdieľať
Diskusia