Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
26. júna 2024 o 10:23
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

VIDEO: Nemecký fanúšik pobláznil dav na EURO 2024. Pred štadiónom saxofónom roztancoval stovky ľudí

ŠPORT EURO 2024 FUTBAL NEMECKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na safoxóne hral profesionálny saxofonista a umelec Andre Schnura.

Aktuálne prebiehajúce futbalové EURO 2024 nie je iba o športe. Viaceré nemecké mestá sú naladené futbalovou atmosférou pre európsky šampionát a o nezabudnuteľný zážitok sa nie vždy starajú len športovci. Na medzinárodných turnajoch to je aj o fanúšikoch a atmosfére.

To si uvedomuje aj umelec Andre Schnura, ktorý si so sebou na EURO 2024 zobral aj safoxón. Fanúšikom a nadšencom futbalu sa rozhodol svojím vystúpením na saxofóne spríjemniť deň ešte viac a pred futbalovou arénou urobil poriadnu párty.

Na saxofóne pred štadiónom zahral melódie známych hitov, ako napríklad Samba de Janeiro, Freed from Desire či Major Tom (Völlig losgelöst), a roztancoval tým stovky fanúšikov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miluju Fotbal (@milujufotbal)

Andre päť rokov študoval jazz a pop v Holandsku, niekoľko rokov učil aj na hudobnej škole. Svojou energiu si získal aj ľudí na sociálnych sieťach: „Keď vás rodičia nútia hrať na saxofóne, ale vy ste futbalista a majster, využijete to vo svoj prospech,“ napísal komentujúci pod príspevok. Fanúšikovia dokonca požadujú, aby tento virálny nemecký saxofonista mohol vystúpiť aj na finále EURO 2024 po tom, čo si užili jeho neplatený „koncert“.

Domov
Zdieľať
Diskusia