Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. mája 2024 o 17:04
Čas čítania 0:56
Radka Klučárová

EXKLUZÍVNE FOTO: Centrum Bratislavy uzavreli, nakrúcajú tam hollywoodsky film. Ulica je plná nabúraných áut a rekvizít

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY BRATISLAVA FILMY A SERIÁLY SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Že ide o nakrúcanie akčného filmu Afterburn, napovedajú nabúrané autá a rozhádzané rekvizity.

Kamenné námestie v bratislavskom Starom Meste je ďalšou lokalitou tvorcov na nakrúcanie hollywoodskeho filmu Afterburn, v ktorom si zahrajú zvučné mená, ako sú Dave Bautista, Samuel L. Jackson či Olga Kurylenko.

Na účely nakrúcania je dokonca uzavretá ulica pri Kamennom námestí. Konkrétne ide o Rajskú ulicu (od Špitálskej ulice po Cintorínsku ulicu), ktorá sa zmenila na nepoznanie – exkluzívne fotografie z pondelka dopoludnia zaznamenávajú nabúrané autá a rozhádzané rekvizity. 

Odporúčané
Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) 19. mája 2024 o 12:30
Odporúčané
Slovenskú dedinu v Amerike založil muž, ktorý takmer položil Tatra banku. Toto je príbeh Slovaku a Rovnianeka Slovenskú dedinu v Amerike založil muž, ktorý takmer položil Tatra banku. Toto je príbeh Slovaku a Rovnianeka 20. mája 2024 o 9:30
Odporúčané
Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) 17. mája 2024 o 9:30

O tom, že dôvodom je práve nakrúcanie hollywoodskej produkcie, svedčí aj oznam na webe bratislava.sk, v ktorom úplnú uzávierku ulice odôvodnili „nakrúcaním scén pre film Afterburn“.

Uzavretý priestor si v dňoch 19. a 20. mája 2024 vyhradila spoločnosť Monsters Films, s. r. o., čo nám potvrdil aj magistrát hlavného mesta. Čitateľ Refresheru Patrik nám do redakcie poslal autentické zábery z nakrúcania. Nabúrané autá a obrovský neporiadok napovedajú, že pôjde o poriadne akčné scény. 

AfterburnAferburnAfterburnAfterburn
Zobraziť galériu
(5)

Okrem centra Bratislavy si tvorcovia do filmu vybrali aj areál zámku v Holíči (kde sme počas nakrúcania urobili reportáž z hollywoodskeho pľacu) a okolie ďalších miest Trnavského kraja. Nakrúcanie je z pochopiteľných dôvodov zahalené rúškom tajomstva. Na svetlo sveta ich však dostali regionálne stránky na sociálnych sieťach, kde sa obyvatelia neváhali pochváliť fotkami aj novinkami, ktoré vo svojom okolí zaznamenali.

Hercov Dava Bautistu a Samuela L. Jacksona vo svojej bratislavskej reštaurácii Massimo Ristorante už pred pár týždňami hostil aj šéfkuchár Massimo Attanasio. Môžeme predpokladať, že herci sa na Slovensku zdržiavajú už niekoľko týždňov.

Odporúčané
REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov 1. mája 2024 o 15:00
Domov
Zdieľať
Diskusia