Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. apríla 2024, 9:29
Čas čítania 0:34
Radoslava Juračková

Holywoodsky herec Samuel L. Jackson je v Bratislave. Večeral v luxusnej reštaurácii, kde sa odfotil so známou Slovenkou

OSOBNOSTI BRATISLAVA HERCI OSOBNOSTI PULP FICTION
Uložiť Uložené

Herec má na Slovensku pracovné povinnosti. Pripravuje tu nový film.

Hollywoodsky herec Samuel Lee Jackson zavítal na Slovensko. V známej bratislavskej reštaurácii ho nakrútila televízia Joj a stretla ho tam aj známa slovenská lekárka Alena Pallová.

Vo štvrtok večer bol herec známy z ikonického Pulp Fiction či marveloviek na večeri v luxusnej reštaurácii Massimo Ristorante. Ako informuje TV Joj, herec si u nás plní pracovné povinnosti. Údajne sa má pripravovať film, v ktorom si zahrá s francúzsko-americkou herečkou a modelkou Olgou Kurylenko, ktorá má ukrajinský pôvod.

Odporúčané
Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor) Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor) 15. apríla 2024, 14:30

Fotografiou s hercom sa na sociálnej sieti pochválil aj majiteľ vychýrenej reštaurácie – Massimo. Na sociálnej sieti napísal: „Bolo mi nesmiernou cťou mať jedného z najlepších amerických hercov všetkých čias – @samuelljackson – ako hosťa, ešte raz ďakujem.“

Na večeri v River Parku bola včera aj celebritná lekárka Alena Pallová. Tá sa s hercom odfotila tiež a príspevkom sa pochválila na sociálnej sieti. „Áno, áno, on,“ napísala k príbehu na Instagrame.

Samuel Lee JacksonSamuel Lee Jackson
Zobraziť galériu
(2)
Anketa:
Chcel by si sa s ním stretnúť aj ty?
Áno
Nie
Áno
75 %
819 Hlasov
Nie
25 %
267 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia