Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2024, 9:09
Čas čítania 0:50
Radka Klučárová

Markíza odhalila ďalšie zastávky Let’s Dance v regiónoch. S partiou pri VIP stole zaplatíš 800 €

ZAUJÍMAVOSTI LET'S DANCE SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Šou v regiónoch štartuje už v októbri.

Televízia Markíza počas finálového večera tanečnej šou Let’s Dance zverejnila ďalšie zastávky Let’s Dance turné po Slovensku. Tvorcovia splnili túžby divákov a už na jeseň 2024 sa vydajú do viacerých miest za nimi. Lístky na podujatie si môže zakúpiť ktokoľvek, fanúšikovia tak majú konečne príležitosť užiť si atmosféru šou naživo. 

Po mestách na východnom Slovensku, kde turné odštartuje, známe tváre zamieria aj do ďalších miest stredného a západného Slovenska. 

Ďalšie odhalené zastávky: 

Martin – 17. októbra
Nitra – 20. októbra
Trenčín – 23. októbra
Trnava –  26. októbra
Odporúčané
Let’s Dance zverejnilo prvé mestá v rámci turné po Slovensku: začínajú na východnom Slovensku, najdrahší lístok stojí 200 € Let’s Dance zverejnilo prvé mestá v rámci turné po Slovensku: začínajú na východnom Slovensku, najdrahší lístok stojí 200 € 29. apríla 2024, 9:02

Šou v regiónoch štartuje už v októbri. Medzi prvými odhalenými zastávkami boli mestá Michalovce, Košice, Prešov a Poprad. 

Lístky máš možnosť zakúpiť si cez Ticketportal. Ceny sa pohybujú v závislosti od sedenia a v každom meste sú rovnaké. Najlacnejšia možnosť stojí 49 € a najdrahší lístok nájdeš za 200 € – ide však o VIP stolíky, najbližšie parketu. Jeden stôl pre 4 osoby ťa tak vyjde 800 €.

Súčasťou projektu budú viaceré slávne osobnosti. Prvý potvrdený tanečník je miláčik publika a víťaz série spred dvoch rokov Ján Koleník. Tešiť sa môžeš aj na Nelu Pociskovú, Janku Kovalčíkovú, Gabiku Marcinkovú či Adama Bardyho. Ďalšie mená účinkujúcich bude Markíza odhaľovať postupne. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

Domov
Zdieľať
Diskusia