Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. apríla 2024, 9:02
Čas čítania 1:00
Karolína Uličná

Let’s Dance zverejnilo prvé mestá v rámci turné po Slovensku: začínajú na východnom Slovensku, najdrahší lístok stojí 200 €

ZAUJÍMAVOSTI LET'S DANCE TANEC TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Let’s Dance mieri do regiónov už v októbri.

Obľúbená divácka šou Let’s Dance na jeseň mieri na turné po celom Slovensku. Informoval o tom ešte v piatok Michal Borec, riaditeľ centra marketingu skupiny Markíza. Televízia v nedeľnom vysielaní tanečnej šou odhalila prvé štyri slovenské mestá, v ktorých máš možnosť vidieť svojich obľúbených tanečníkov naživo.

Odporúčané
Let’s Dance odhalilo veľké prekvapenie: mieri na turné do regiónov. Medzi tanečníkmi sa objaví aj Janko Koleník Let’s Dance odhalilo veľké prekvapenie: mieri na turné do regiónov. Medzi tanečníkmi sa objaví aj Janko Koleník 26. apríla 2024, 10:37

Šou v regiónoch štartuje už v októbri. Obyvatelia východného Slovenska to majú možnosť zažiť ako prví. Prvé odhalené mestá sú Michalovce, Košice, Prešov a Poprad. V Michalovciach ich nájdeš v Chemkostav aréne 2. októbra. V Košiciach 4. októbra v Angels Aréne, v Prešove 6. októbra v Tatran handball aréne. Pravdepodobne poslednou zastávkou na východe bude Poprad, kde tanečníci vystúpia v Aréne Poprad. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Lístky máš možnosť si zakúpiť cez Ticketportal. Ceny sa pohybujú v závislosti od sedenia a v každom meste sú rovnaké. Najlacnejšia možnosť stojí 49 € a najdrahší lístok nájdeš za 200 € – ide však o VIP stolíky, najbližšie parketu.

Súčasťou projektu budú viaceré slávne osobnosti. Prvý potvrdený tanečník je miláčik publika a víťaz série spred dvoch rokov Ján Koleník. Postupne bude Markíza odhaľovať viac celebritných tvárí, ktoré sa zúčastnia na turné naprieč Slovenskom.

Popularita tanečnej šou sa ukázala na záujme o lístky hneď v nedeľu večer, keď v dôsledku náporu ľudí spadol celý web. Ľudia na vstupenky čakali v rade a kúpiť ich im trvalo aj hodinu. Aktuálne sú však lístky takmer vypredané. Ako však uviedla TV Markíza exkluzívne pre Refresher, pre veľký záujem plánujú v pondelok popoludní pridať už v oznámených mestách ďalšie predstavenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia