Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. apríla 2024, 19:18
Čas čítania 1:27
Radoslava Juračková

Kontroverzná Shopaholic Adel prešla radikálnou premenou. Zmenila si meno, má na to vraj vlastné dôvody

OSOBNOSTI ČESKO INFLUENCERI OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Vo svojej tvorbe chce však pokračovať aj naďalej.

Kontroverzná osobnosť českého Tiktoku zmenila svoje legendárne meno. Autorka „haulov“, mama bábiky či žena, ktorá má zásnuby v priemere raz do roka a vždy s niekým iným, sa už nevolá Shopaholic Adel. Veľkolepé oznámenie urobila na sociálnej sieti, po novom ju vraj môžeš sledovať pod nickom Fashion Adel.

„Moje nové pracovné meno, z istých dôvodov som si to musela zmeniť,“ napísala k trblietavej fotke, kde klasickým fontom napísala svoj nový pseudonym.

@official_fashionadel

Moje nové pracovní jméno, z jistých okolností sem sitovzměnit musela…

♬ původní zvuk - FashionAdel

Neskôr uverejnila video s piesňou Bena Cristovaa ASIO. Adéla v krátkom klipe otvára ústa na slová piesne: „Cítim závisť, okolo seba cítim závisť. A robí mi to dobre, prečo nie?“

K videu napísala, že má rada svoju prácu a stále ju baví. „Na sociálnych sieťach budem ďalej pre tých, ktorí ma radi sledujú a majú ma úprimne radi kvôli mojej práci. Hejt neriešim. Ako sa hovorí, aj zlá reklama je reklama, takže vám všetkým ďakujem,“ napísala k videu a fanúšikom tým oznámila, že vo svojej tvorbe bude pod novým menom pokračovať aj naďalej.

@official_fashionadel

Mám ráda svou práci, bsvi mě to, Na sociálních sítích budu dál pro ty lidi co mě rádi sledujou a mají mě upřímě rádi skrze mou práci, hate neřeším, jak se říká špatná reklama je reklama, takže všem děkuju…

♬ Original Sound - Unknown

Škandál za škandálom

Hviezda Tiktoku je známa pre viaceré kauzy, ktorých bola súčasťou. Do problémov sa zaplietla so svojimi bývalými partnermi Davidom či Janom. Jej expartneri viackrát tvrdili, že sa k nim správala násilne a fyzicky či psychicky im ubližovala.

Odporúčané
Česká influencerka skončila bez bytu, s partnerom bývajú v hoteli. Obviňuje z toho fanúšikov a žiada ich o finančnú pomoc Česká influencerka skončila bez bytu, s partnerom bývajú v hoteli. Obviňuje z toho fanúšikov a žiada ich o finančnú pomoc 20. decembra 2023, 12:27

Na internete pravidelne zverejňuje videá so svojou re-born bábikou Markétkou. Je to hračka pre dospelé ženy, ktoré nemôžu mať deti. Bábika má plnohodnotne nahrádzať dieťa a influencerka ju vníma ako svoju dcéru.

Internet pobúrila aj kauza jej morčaťa, ktoré pravidelne ukazovala na sociálnych sieťach. Na Tiktoku sa totiž objavilo video, na ktorom je zviera mŕtve a vyhodené pri odpadkovom koši. Bola vtedy terčom kritiky a viacerí ju obvinili z týrania zvierat.

Najnovšie bolo o nej počuť, keď ju vyhodil majiteľ z bytu. Musela bývať v hoteli a zo situácie obviňovala ľudí, ktorí ju sledujú, no nemajú ju radi. Ich vinou sa vraj do takej situácie dostala.

Odporúčané
Kontroverzná influencerka Shopaholic Adel čelí vlne kritiky po tom, čo jej mŕtve morské prasiatko našli pri odpadkových košoch Kontroverzná influencerka Shopaholic Adel čelí vlne kritiky po tom, čo jej mŕtve morské prasiatko našli pri odpadkových košoch 29. januára 2023, 11:08
Domov
Zdieľať
Diskusia