Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. decembra 2023, 12:27
Čas čítania 0:57
Samuel Barienčík

Česká influencerka skončila bez bytu, s partnerom bývajú v hoteli. Obviňuje z toho fanúšikov a žiada ich o finančnú pomoc

OSOBNOSTI BÝVANIE ČESKÁ REPUBLIKA INFLUENCERI
Uložiť Uložené

V hoteli, v ktorom Shopaholic Adel aktuálne býva, musí platiť za noc 62 eur. „Vidíte, čo ste spôsobili?!“ vyčíta svojim sledovateľom.

Kontroverzná česká influencerka a tiktokerka Adéla Pulcová, známa predovšetkým ako Shopaholic Adel, sa aj s partnerom museli vysťahovať z bytu. Cez sociálne siete preto prosila ľudí o tip na nový prenájom. Ten sa však influencerke nepodarilo zohnať, a keďže v starom byte jej už končila zmluva, musela sa presťahovať do hotela, informuje portál Antiyoutuber.cz.

Adel tvrdí, že za jej situáciu môžu jej sledovatelia, ktorí ju nemajú radi. „Vašou vinou sme skončili v hoteli. Vidíte, čo ste spôsobili? Nemám žiadny byt, musím bývať v hoteli, ktorý stojí 1 500 korún (približne 62 eur, pozn. red.) za noc. Tak mi posielajte prachy za hotel, nech mám kde bývať. Už som aj chorá pre vás. Až skončím v nemocnici, tak si to vyžeriete,“ hovorila Adel na jednom zo streamov.

Odporúčané
Kontroverzná influencerka Shopaholic Adel čelí vlne kritiky po tom, čo jej mŕtve morské prasiatko našli pri odpadkových košoch Kontroverzná influencerka Shopaholic Adel čelí vlne kritiky po tom, čo jej mŕtve morské prasiatko našli pri odpadkových košoch 29. januára 2023, 11:08

Fanúšikov však zaujíma, kde nechala svojho psa, ktorého často zdieľala na sociálnych sieťach. Adel však na tieto otázky nereaguje a ignoruje ich. Jej sledovatelia ju podozrievajú z z toho, že šikanuje svojich partnerov aj domáce zvieratá.

V minulosti čelila vlne kritiky po tom, čo jej mŕtve morské prasiatko našli pri odpadkových košoch, Jej bývalí susedia prehovorili aj o častých hádkach a kriku z jej bytu, ktorý bol niekoľkokrát počuť aj do ich domácností.

Ľudí zaujalo na Tiktoku aj video, na ktorom chcel Adelin partner Kulas napadnúť pána, ktorý ich poznal zo sociálnych sietí a rozhodol sa im vyjadriť svoj názor. Adel o tomto človeku hovorí, že sa pre neho psychicky zrútila a odpadla. 

Shopaholic Adel.
Shopaholic Adel. Zdroj: Instagram/@official__shopaholicadel30
Späť
Zdieľať
Diskusia